BedBreakfastTraveler.com - Video je King. Pridobite profesionalno narejen video za uporabo na svojem spletnem mestu ali družbenih medijih. Močno povečajte osvetlitev z videom, prilagojenim za nočitev z zajtrkom in hoteli

Brez dvoma je video marketing ključnega pomena za nočitev z zajtrkom ali hotelom. Ampak zakaj? Video lahko poveča rezervacije na vašem spletnem mestu in spletnih mestih za rezervacije za 80%. Prav tako povečuje angažma strank, kar prinaša do 50% hitrejšo rast prihodkov. Socialni video ustvari 1200% več skupnih rabe kot besedilo in slike skupaj.

Video produkcija nočitev z zajtrkom

S takimi statistikami ne morete prezreti videoposnetkov za vaše podjetje.

Pridobite promocijski video za nočitev z zajtrkom ali hotelom že danes. Instant World Booking zdaj ponuja to edinstveno in cenovno ugodno storitev. Dobite video, narejen po meri, s sodobnimi oblikovalskimi lastnostmi, ki ga lahko uporabite za svoje marketinške napore. Predstavite svoje najboljše storitve in ugodnosti za potencialne stranke. Uporabite ga na svojem spletnem mestu, v družabnih medijih ali kjer koli želite promovirati svoje nastanitvene zmogljivosti. Brez marketinškega videoposnetka preprosto ne morete učinkovito konkurirati na današnjih družbenih medijih ali na ustrezen način doseči izjemno pomembno tisočletno populacijo strank. Oglejte si naše predstavitve spodaj. Presenečeni boste, kako ugoden bo vaš osebni video. Samo pišite nam.

Začnite uporabljati svoj videoposnetek?
Kontaktiraj nas

  • Vključitev videoposnetka na ciljni strani lahko poveča stopnjo konverzije za 80%
  • Podjetja, ki uporabljajo video, uživajo 41% več spletnega prometa od iskanja kot ne uporabniki
  • Facebook vsak dan ustvari 8 milijard ogledov videov.
  • Video objave na Facebooku imajo 135% večji organski doseg kot objave fotografij
  • Po ogledu videoposnetka 64% uporabnikov pogosteje kupuje prek spleta
  • Gledalci obdržijo 95% sporočila, ki si ga ogledajo v videoposnetku, v primerjavi z 10% pri branju
  • Video v e-poštnem sporočilu vodi k povečanju števila klikov za 200-300%

Vir: Forbes.com

Pridobite promocijski video za svoj B&B ali hotel še danes

Za najboljšo predstavitev svoje edinstvene namestitve, udobja in lokacije izberete temo svojega videoposnetka. Običajno lahko vaš videoposnetek traja od 2 do 5 minut (Nasvet: krajši videoposnetki v približno dveh minutah so najbolj angažirani). Končni video je vključen na straneh s profilom nepremičnin na naši obsežni mreži potovalnih spletnih mest. Za večino znamk je to več kot 300 posameznih spletnih strani z vašo video in profilno vsebino, kar je pomembno. Stalno je predstavljen tudi na našem kanalu YouTube. Vaš video bomo promovirali tudi na vseh naših kanalih družbenih medijev. Končno prejmete tudi kopijo videoposnetka za svojo zasebno in komercialno uporabo.

Oglejte si naše tržne video predstavitve

Včasih je slika vredna tisoč besed. Vsaka predstavitev predstavlja vzorec promocijskega videoposnetka. Ti predstavitve prikazujejo moč videoposnetka po meri, narejenega samo za nočitev z zajtrkom ali hotelom.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Videoposnetki v stilu Airbnb in Boutique

To so vzorčni promocijski videoposnetki za Airbnb, apartmaje in namestitev v butičnem stilu.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Video posnetki v hostlu

To so vzorčni promocijski videoposnetki za prenočišča in nastanitve v slogu hostla.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube kanal

Če želite več predstavitev in videoposnetkov avtorja Instant World Booking, si oglejte naš YouTube kanal.

Začnite uporabljati svoj videoposnetek?
Kontaktiraj nas

Naša storitev trženja družbenih medijev za B&B hotele je odlično dopolnilo naše storitve video produkcije. Preberite več o naših drugih storitvah.

Več storitev