BedBreakfastTraveler.com - pomagati povečati nočitev z zajtrkom ali prodajo butičnih hotelov

Na voljo imamo dokončna orodja in storitve, ki jih potrebujete za zmago v 2022! Kot partnerji uspemo le, ko zmagate, in želimo, da dobite velike. Zdaj je čas, da načrtujete prihodnost in ponovno rast. Čas je, da ocenite svojo konkurenčno strategijo in zmanjšate stroške, kjer je to mogoče. Se pripravljate na velik povratek ali ponovno odpiranje? Ali pa morda želite izkoristiti rast, ki ste jo že dosegli v zadnjih letih.

oglaševanje z zajtrkom

Novo za 2022! Ponujamo vam neprimerljive ponudbe za vas, naše partnerje z B&B in Hotel.

Tukaj je tisto, kar morate zdaj storiti. Bed Breakfast Traveler (Instant World Booking) tesno sodeluje s prenočišči in hoteli, da bi razvili strategije za rast in posebne ukrepe, ki bodo takoj povečali stopnjo dobička. Ocenite trenutne zunanje storitve, ki jih plačujete, zlasti programsko opremo in spletne rezervacije. Vedite, da so številne spletne turistične agencije (OTA) in ponudniki programske opreme v zadnjih letih močno zvišale cene. In ne upoštevajo vaše lokacije ali posebne situacije. Toda zdaj smo vstopili v drugo obdobje. Pri Instant World Booking je bil eden od naših moto v zadnjih dveh desetletjih: „Tehnologija mora vedno znižati vaše stroške“. Torej, tukaj vam bomo ponudili:

Rezervacijski motorji

1.  BREZPLAČNO Rezervacijski motor
kako povečati prodajo hotelov v B&B

Kot nalašč za vaše spletno mesto, družbene medije in še več.

To ni tipična brezplačna različica, ki jo ponujajo nekatera podjetja. To je naša celotna storitev, Booking Engine, popolnoma brezplačna za vas. Ne čakaj! Ta ponudba je na voljo le za omejen čas.

IWBmob Booking Engine deluje bolje na mobilnih napravah in je enostaven za uporabnike. Možna je tudi obdelava plačil in depoziti. Takoj povečajte donosnost vaše spletne strani.

Nauči se več

2.  Facebook "Rezervirajte zdaj"
oglaševanje z zajtrkom

Praktično potreben za vse prenočišča in nastanitvene dejavnosti: Facebook gumb »Rezerviraj«.

Brez tega se odpovedujte enemu najpomembnejših poti za neposredne rezervacije. Z njim se vaše rezervacije in stopnja dobička takoj povečata. To bomo pripravili za vas brezplačno, običajno v samo nekaj urah.

Potrebujete pomoč pri pravilnem urejanju ali upravljanju svojega Facebook računa? Mi vam lahko pomagamo pri upravljanju vaše strani, kar najbolje izkoristite.

Kontaktiraj nas

Upravljanje lastnine in kanalov

3.  Dva meseca BREZPLAČNO
Strategije rasti prihodkov nočitve z zajtrkom

Pridobite 2 meseca brezplačno, ko kupite najmanj 2 meseca IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk je naš sistem recepcij (PMS) za nočitve z zajtrkom in hoteli vseh vrst. Cenovno bistveno cenejši od konkurenčne programske opreme, zdaj lahko z nakupom dobite dodatna 2 meseca brezplačne storitve.

Poskusi! IWBFrontDesk ima zdaj želene funkcije in orodja, ki jih potrebujete za upravljanje vseh vidikov poslovanja vaše lastnine. Čist in preprost vmesnik je intuitiven za uporabo. IWBFrontDesk se odlično vključuje z IWBmob Booking Engine in nekaterimi najbolj priljubljenih upravljavcev kanalov.

Začeti

4.  Prosti koledar PMS Lite
Strategije rasti prihodkov nočitve z zajtrkom

Naš koledarski sistem (PMS Lite) je za vas brezplačen. Poleg tega se zdaj brezplačno poveže z našim upraviteljem kanalov.

Pri Bed Breakfast Traveler je naš koledarski vmesnik znan po tem, da je zelo enostaven, a izredno močan za prenočišče in hotelske lastnosti. Še bolje, z vmesnikom lahko povežete in sinhronizirate vsa svoja zunanja spletna mesta za rezervacijo z MyAllocator (potrebno je članstvo). MyAllocator je eden vodilnih upravljavcev kanalov na svetu. Lahko začnemo z nastavitvijo vašega računa MyAllocator. Prednosti uporabe našega vmesnika PMS Lite so številne. Brez skrbi zapletene kode napak MyAllocator ali okvare kanalov. IWB to reši namesto vas.

Začeti

Spletni in socialni marketing

5.  Razvoj spletnih strani
kako povečati prodajo hotelov v B&B

Potrebujete novo spletno mesto. Navedite svojo ceno!

Raziskave kažejo, da je več kot 58% spletnih strani B&B in hotelov zastarelo ali vsaj 4 leta. Popotniki v povprečju porabijo 29,8 minut, da si ogledajo spletno stran B&B, preden rezervirajo. Na kakovost oblikovanja spletnih strani močno vpliva 77% obiskovalcev.

Hoteli in penzioni morajo zato zagotoviti vrhunsko izkušnjo spletnega mesta; takšnega, ki grabi in ohranja pozornost popotnikov.

Za vaš B&B ali hotel bomo razvili spletno mesto, ki je najbolj vodilno po meri.

Tukaj je najboljši del: poveste svojo ceno! Ne čakaj. To je najboljši čas za povečanje tržne izpostavljenosti z novo spletno stranjo. Oglejte si cene, nato pa nas kontaktirajte.

Kontaktiraj nas

6.  Trženje socialnih medijev
kako povečati prodajo hotelov v B&B

Zgradite poveljujočo prisotnost na Facebooku in Instagramu.

Raziskave kažejo, da 60% tržnikov potovanj meni, da sta Facebook in Instagram najučinkovitejša kanala za usmerjanje novih občinstva. V resnici 84% tisočletnikov pravi, da bodo verjetno načrtovali svoje potovanje na podlagi objav v družabnih medijih nekoga drugega. To je vsekakor področje, pri katerem morate sodelovati.

Trženje na družbenih medijih ne pomeni samo objavljanja. Potrebujete izbrano vsebino in besedilo. In ciljanje in interakcija sta nujna.

Dovolite nam, da ocenimo vašo prisotnost v družbenih medijih in brezplačno ponudimo priporočila. Na vašo željo bomo tudi urejali objavo in trženje v družbenih medijih. Vedno delamo v okviru vašega proračuna, zajamčeno.

Kontaktiraj nas

7.  Video produkcija
Strategije rasti prihodkov nočitve z zajtrkom

Pol cene! Pridobite promocijski video za nočitev z zajtrkom ali hotelom že danes.

Video povečuje angažma strank in lahko privede do 50% hitrejše rasti prihodkov. Prav tako lahko povečate rezervacije za 80% s spletnih strani hotelov in prenosov. Izdelujemo cenovno dostopne videoposnetke vašega hotela.

Potrebujete bolj prepričljive? Pridobite celoten nabor statistik in si oglejte naše predstavitve. Da, lahko porabite več, ampak zakaj?

Nauči se več

Več storitev