BedBreakfastTraveler.com - Înscrieți-vă pentru a obține mai multe rezervări instant pentru hotelul dvs. B & B. Aflați cum vă pot ajuta serviciile noastre cu gestionarea inventarului, cu motoarele de rezervare, cu marketingul social media și cu expunerea motorului de căutare.

Înregistrați-vă proprietatea la BedBreakfastTraveler.com. Este absolut gratuit! Serviciile noastre sunt potrivite pentru pensiuni, hanuri și hoteluri de toate tipurile. Fii listat și începe imediat să obții rezervări online. Indiferent dacă proprietatea este mare sau mică, urmărește creșterea expunerii online ca niciodată.

Lucrați cu noi, înscrieți-vă, înscrieți-vă patul și micul dejun, vă oferim proprietatea, vă oferim patul și micul dejun

Indiferent de modul în care măsurați profiturile, Instant World Booking vă poate crește dramatic randamentul investițiilor (ROI). Iată cum: Instant World Booking percepe doar 8% comision pentru rezervări online, cea mai mică disponibilă în industrie. Probabil știți deja că majoritatea serviciilor online încarcă minimum 12% -30%. Astfel, chiar dacă utilizați mai multe agenții de turism online (OTA), marja de profit crește cu fiecare rezervare primită BedBreakfastTraveler.com.

Incepe

O strategie de marketing executată corect poate crește marja de profit a B&B-ului dvs. cu până la 20% într-un singur an. Instrumentele online de care aveți nevoie includ gestionarea corectă a stocurilor, social media, creșterea expunerii „cumulative” a motorului de căutare și scăderea costurilor comisiei online. Vedeți principalele motive pentru care o listare gratuită în rețeaua de Instant World Booking vă începe să atingeți aceste obiective:

Aflați mai multe


Serviciile noastre

Rezervări online

Obțineți mai multe rezerve din rețeaua noastră de marketing globală. Creșteți marjele de profit cu rata scăzută de comisioane de 8%. Comparați cu majoritatea altor site-uri de rezervare care percep cel puțin 12% -30%.

Motor de rezervare

Un motor de rezervare mai bun, personalizat pe site-ul dvs. web. Design web sensibil cu tehnologie IWBmob. Aflați mai multe despre garanția noastră „cea mai bună economie” și vizualizați demonstrații.

Managementul canalului

Actualizați-vă disponibilitatea și tarifele într-un singur loc, în timp ce sincronizați toate canalele de rezervare simultan. Conectați-vă cu zeci dintre cele mai importante site-uri de rezervare.

Oferte speciale și gratuite

Nou pentru 2021! Vă oferim aceste oferte inegalabile pentru dvs., partenerii noștri de cazare și hotel. Dar grăbește-te! Aceste oferte sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp.

Video marketing pentru hoteluri de tip boutique

Videoclipul crește implicarea clienților și poate duce la o creștere mai rapidă a veniturilor cu 50%. De asemenea, poate crește rezervările cu 80% de pe site-urile hotelului B&B. Producem videoclipuri la prețuri accesibile despre hotelul dvs.

Programele de afiliere Mic dejun și mic dejun

Program de afiliere

Câștigați bani cu site-ul dvs. web. Alăturați-vă unuia dintre programele noastre de afiliere și generați bani din traficul site-ului dvs. Verificați demonstrațiile noastre și începeți în cel puțin 10 minute.

Cazare & Mic dejun Lanturi (Grupuri)

Pentru lanțurile hoteliere și grupurile de pensiuni, IWB oferă soluții de rezervare personalizate. Un cont de lanț vă permite să vă gestionați toate proprietățile cu un singur cont.

Link către noi

Câștigați bani cu linkuri simple de afiliere. Disponibil pentru oricine are un site web sau un cont de social media, utilizați linkurile noastre automate pentru a obține comisioane la trimiteri.