BedBreakfastTraveler.com
Cum funcționează rezervările online la Bed Breakfast Traveler

Cum funcționează rezervările online


Bed Breakfast Traveler este unul din peste 100 de site-uri web din rețeaua de călătorie Instant World Booking populară. Rezervările online sunt sigure, rapide și ușoare cu Instant World Booking-ul. La fel de important, ambele hoteluri și călătorii se bucură de serviciile noastre. Acest lucru se datorează faptului că am dezvoltat un set simplu și puternic de instrumente care fac rezervările de călătorie o experiență simplă și ieftină pentru toată lumea.


2 modalități minunate de rezervare


Vă oferim 2 modalități excelente de a face rezervarea online. În primul rând, metoda noastră de confirmare instant vă oferă confortul și liniștea de a avea o rezervare imediată. Doar selectați cazare și mic dejun sau cazare la hotel, plătiți un mic depozit online și asta-i tot. Veți primi confirmare imediată pentru rezervarea dvs. Rezervările noastre instant au reputația de a fi una dintre cele mai fiabile și mai sigure metode de rezervare din întreaga lume. Pentru a începe, pur și simplu căutați cazare și mic dejun care afișează Book Instantly sau IWB.

De asemenea, oferim oa doua metodă excelentă de rezervare. Aceasta este rezervarea metodei noastre de solicitare. Modalitățile de rezervare a rezervării sunt o ofertă unică oferită de Instant World Booking, deoarece majoritatea serviciilor de rezervare au limitarea de a oferi o singură metodă de rezervare. În timp ce procesul de confirmare a unei solicitări online poate fi rapid, nu este la fel de rapid ca o confirmare instantanee. Deoarece unele hoteluri și hoteluri nu păstrează un calendar online, care este folosit pentru confirmarea instantanee, vă oferim posibilitatea de a trimite o cerere online direct la micul dejun. Acest lucru ne permite să oferim multe sute de proprietăți unice care nu pot fi oferite pentru rezervare în altă parte. Aveți avantajul de a căuta mai multe locuri de cazare, inclusiv unele care nu pot fi rezervate pentru niciun alt serviciu.

Deci, cum știți ce metodă să alegeți? Când căutați în site-ul nostru de cazare, priviți mai întâi proprietățile care afișează Book Instantly sau IWB. Acest lucru indică faptul că o proprietate este disponibilă pentru confirmarea instantanee online. Alte proprietăți vor afișa solicitarea online, care indică faptul că o proprietate este disponibilă pentru a accepta cererile trimise prin intermediul site-ului nostru web. Selectați proprietățile care vă interesează și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face o rezervare.

Sistemul nostru oferă multe beneficii minime. De exemplu, este posibil să fiți interesat de un pat și mic dejun care are confirmare instantanee, iar calendarul lor nu a returnat disponibilitatea pentru datele dvs. specifice. În această situație, sistemul nostru vă va oferi posibilitatea de a trimite o cerere online direct la micul dejun. Ei vor fi bucuroși să răspundă cu disponibilitate în cazul în care o au, și sunt în măsură să vă găzduiască.


Sigur, rapid și ușor


Bed Breakfast Traveler oferă cea mai mare siguranță pentru rezervările făcute pe internet astăzi. Site-ul nostru utilizează protocolul Secure Sockets Layer (SSL) cu cea mai mare lungime de criptare disponibilă de 256 de biți din domeniu. Aceasta înseamnă că informațiile dvs. confidențiale, precum și tranzacția cu cardul dvs. de credit sau de debit, se află la cel mai înalt nivel de confidențialitate și securitate accesibile la nivel global pe internet. Dar, securitatea înseamnă și fiabilitate. Mii de paturi și mic dejun se bazează pe Instant World Booking pentru procesarea lor online de rezervare. Ei știu că suntem un lider în tehnologia online de călătorie care oferă servicii pe care nu le pot obține de la alți furnizori. Aceste servicii includ nu numai rezervări online, ci și marketing și plăți. Multe paturi și mic dejun folosesc motorul de rezervare și colecțiile de plată pentru a-și propune propriile site-uri web.


Viteza este un aspect important atunci când se fac planuri de călătorie. Trebuie să puteți căuta rapid și fiabil, apoi rezervați datele dorite cu confirmare instantanee. Instant World Booking oferă toate acestea și multe altele. Simplitatea este, de asemenea, importantă pentru călătorii noștri. Obținerea informațiilor de care aveți nevoie ar trebui să fie ușoară, iar completarea rezervării ar trebui să fie chiar mai ușoară. Când vine vorba de căutarea online a călătoriilor, vă oferim o varietate de moduri de a căuta locația dorită direct pe site-ul nostru. După ce ați găsit locații care vă interesează, vă oferim informații traduse despre fiecare proprietate în mai mult de o duzină de limbi. O multitudine de fotografii sunt disponibile pentru a vă arăta exact ce este fiecare proprietate (oferim fiecăruia dintre proprietățile noastre posibilitatea de a încărca o cantitate nelimitată de fotografii). De asemenea, sunt disponibile recenzii de călătorie pentru a vă ajuta să decideți.

Când sunteți gata să rezervați, nu sunt necesare înregistrări complicate. Nici măcar nu aveți nevoie de un ID de membru. Când confirmați o rezervare, vă vom solicita câteva detalii despre rezervarea dvs. De asemenea, puteți să introduceți adresa dvs. de e-mail. Dacă nu ați avut anterior un ID de utilizator, adresa dvs. de e-mail va deveni noul dvs. ID de utilizator, astfel încât să vă puteți întoarce pentru a examina detaliile rezervării.


De ce nu verificați câteva dintre celelalte site-uri de specialitate ale noastre www.gothostels.com , www.usainstantbooking.com , www.instantbackpackers.com , sau www.hosteltraveler.com .

BedBreakfastTraveler Link-uri:    Bed Breakfast Traveler Pagina principala  |   A sustine  |   Sugerați B & B  |   Căutați B & B  |   B & B Recenzii  |   Scrie o recenzie  |   Vizitator conectat  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alatura-te noua pe facebook   |  Urmați-ne pe Twitter   |  Urmăriți-ne pe YouTube   |  Urmați-ne pe Instagram
Folosind serviciile noastre:    Termeni și legi  |   Securitate și confidențialitate  |   Cum functioneaza  |   Trimiteți-vă Cazare Si Mic Dejun  |   Lucreaza cu noi  |   Rezervare motor   |   Gestionarea canalelor   |   Programe afiliate   |   Link către noi   |   Software de gestiune a proprietății   |   Fișiere XML
Instant World Booking Global:    International Hoteluri ieftine  |   International Pensiuni ieftine  |