BedBreakfastTraveler.com - Meld u aan om meer directe boekingen voor uw B & B-hotel te krijgen. Ontdek hoe onze services u kunnen helpen met voorraadbeheer, boekingsmotoren, marketing van sociale media en blootstelling aan zoekmachines.

Registreer uw eigendom op BedBreakfastTraveler.com. Het is helemaal gratis! Onze services passen perfect bij B & Bs, pensions en hotels van alle soorten. Krijg een beursnotering en begin onmiddellijk met online reserveren. Of uw woning nu groot of klein is, kijk hoe uw online blootstelling als nooit tevoren toeneemt.

Werk met ons, meld u aan, registreer uw bed and breakfast, kenmerk uw accommodatie en kenmerk uw bed and breakfast

Ongeacht hoe u winsten meet, kan Instant World Booking uw ROI (Return On Investment) dramatisch verhogen. Hier is hoe: Instant World Booking rekent slechts 8% commissie voor online reserveringen, de laagste beschikbaar in de industrie. U weet waarschijnlijk al dat de meerderheid van de online services een minimum van 12% -30% aanrekent. Dus, zelfs als u meerdere online reisbureaus (OTA's) gebruikt, neemt uw winstmarge toe met elke reservering die u ontvangt BedBreakfastTraveler.com.

Begin

Een goed uitgevoerde marketingstrategie kan de winstmarge van uw B & B in één jaar met maar liefst 20% verhogen. De online tools die u nodig hebt, zijn onder meer een goed voorraadbeheer, sociale media, stijgende 'cumulatieve' blootstelling aan zoekmachines en lagere online provisiekosten. Bekijk de belangrijkste redenen waarom een gratis vermelding in het Instant World Booking-netwerk u op weg helpt om deze doelen te bereiken:

Kom meer te weten


Onze diensten

Online boekingen

Krijg meer reserveringen van ons wereldwijde marketingnetwerk. Verhoog de winstmarges met ons lage commissiepercentage van 8%. Vergelijk dit met de meeste andere boekingssites die minstens 12% -30% kosten.

Boekingsmotor

Een betere boekingsmodule die is aangepast aan uw website. Responsief webontwerp met IWBmob-technologie. Lees meer over onze 'best economics'-garantie en bekijk demo's.

Kanaal beheer

Update uw beschikbaarheid en tarieven op één plek, terwijl u tegelijkertijd al uw boekingskanalen synchroniseert. Maak verbinding met tientallen van de belangrijkste boekingssites.

Videomarketing voor B & B-hotels

Video verhoogt de betrokkenheid van klanten en kan leiden tot een 50% snellere omzetgroei. Het kan ook de reserveringen met 80% verhogen van de websites van B & B-hotels. Wij produceren betaalbare video's van uw hotel.

Partnerprogramma's Bed and breakfast marketing

Affiliate programma

Verdien geld met uw website. Word lid van een van onze partnerprogramma's en genereer inkomsten uit uw websiteverkeer. Bekijk onze demo's en begin binnen 10 minuten.

Bed & Breakfast Chains (groepen)

Voor hotelketens en groepen van B & B's biedt IWB aangepaste boekingsoplossingen. Met een ketenaccount kunt u al uw eigendommen beheren met slechts één account.

Link naar ons

Verdien geld met eenvoudige affiliate links. Beschikbaar voor iedereen met een website of sociale media-account, gebruik onze geautomatiseerde koppelingen om commissies te krijgen op verwijzingen.