BedBreakfastTraveler.com - Video is koning. Download een professioneel geproduceerde video om op uw website of sociale media te gebruiken. Verhoog de belichting dramatisch met een video die is aangepast voor bed and breakfasts en hotels

Het lijdt geen twijfel dat videomarketing van cruciaal belang is voor uw bed & breakfast of hotel. Maar waarom? Video kan reserveringen op uw website en boekingssites met 80% verhogen. Het verhoogt ook de klantbetrokkenheid, wat tot 50% snellere omzetgroei leidt. Sociale video genereert 1200% meer aandelen dan tekst en afbeeldingen samen.

Betaalbare video's voor bed & breakfast-marketing

Met dergelijke statistieken kunt u video voor uw bedrijf niet negeren.

Ontvang vandaag nog een promotievideo voor uw bed & breakfast of hotel. Instant World Booking biedt nu deze unieke en betaalbare service. Je krijgt een op maat gemaakte video met moderne ontwerpfuncties om te gebruiken voor je eigen marketinginspanningen. Breng uw beste diensten en voorzieningen onder de aandacht voor potentiële klanten. Gebruik het op uw website, sociale media of waar u uw accommodaties ook wilt promoten. Zonder een marketingvideo kun je gewoon niet effectief concurreren op de huidige sociale media, of de extreem belangrijke milleniale klantenpopulatie voldoende bereiken. Bekijk hieronder onze demo's. Je zult versteld staan hoe betaalbaar je eigen gepersonaliseerde video zal zijn. Neem gerust contact met ons op.

Aan de slag met je eigen video?
Neem contact op

  • Het opnemen van een video op een bestemmingspagina kan de conversieratio's met 80% verhogen
  • Bedrijven die video gebruiken, halen 41% meer webverkeer uit zoekopdrachten dan niet-gebruikers
  • Alleen Facebook genereert elke dag 8 miljard videoweergaven.
  • Videoposts op Facebook hebben een 135% groter organisch bereik dan fotoposts
  • Na het bekijken van een video heeft 64% van de gebruikers meer kans om online te kopen
  • Kijkers behouden 95% van een bericht dat ze in een video bekijken, tegenover 10% bij het lezen ervan
  • Video in een e-mail leidt tot een verhoging van de klikfrequenties met 200-300%

Bron: Forbes.com

Ontvang vandaag nog een promotievideo voor uw B&B of hotel

U kiest het thema voor uw video, voor de beste presentatie van uw unieke accommodatie, voorzieningen en locatie. Je video kan doorgaans 2 tot 5 minuten duren (Tip: kortere video's van ongeveer 2 minuten zorgen voor de meeste betrokkenheid). De laatste video is opgenomen op de profielpagina's van uw accommodatie op ons uitgebreide netwerk van reissites. Voor de meeste eigendommen is dit in totaal meer dan 300 afzonderlijke webpagina's met uw video- en profielinhoud, wat aanzienlijk is. Het staat ook permanent op ons YouTube-kanaal. We zullen uw video ook promoten op al onze socialemediakanalen. Ten slotte ontvang je ook een kopie van je video voor je eigen privé- en commercieel gebruik.

Bekijk onze marketingvideo-demo's

Soms zegt een foto meer dan duizend woorden. Elke demo vertegenwoordigt een voorbeeld van een promotievideo. Deze demo's illustreren de kracht van een op maat gemaakte video die speciaal voor uw bed & breakfast of hotel is gemaakt.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Video's in Airbnb en Boutique-stijl

Dit zijn voorbeeldpromotievideo's voor Airbnb's, appartementen en accommodatie in boetiekstijl.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Video's in hostelstijl

Dit zijn voorbeeldpromotievideo's voor hostels en accommodatie in hostelstijl.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
Youtube kanaal

Bekijk ons YouTube-kanaal voor meer demo's en video's van Instant World Booking.

Aan de slag met je eigen video?
Neem contact op

Onze social media marketing service voor B & B-hotels is de perfecte aanvulling op onze videoproductieservice. Lees meer over onze andere diensten.

Meer diensten