BedBreakfastTraveler.com - Ostvarite više rezervacija i povećajte dobit s rezervacijskim motorom posebno izgrađenom noćenje i doručak i hoteli

Ako biste mogli povećati izravne rezervacije (rezervacije s vlastite web stranice, Facebook stranice ili drugih društvenih medija) na razinu koja će smanjiti troškove za web stranice i agencije za vanjske rezervacije za 35% -70%, bi li vas zanimao? Ali, kako to možete postići?

 Bed & breakfast web sustav mobilnih rezervacija

IWBmob ima odgovor

Uveli smo IWBmob, tehnologiju rezervacija namijenjenu poboljšanju korisničkog doživljaja za korisnike svih uređaja. To osigurava da gotovo svi posjetitelji vaše web stranice ili društvene medije mogu brzo i jednostavno rezervirati vaš B & B ili hotel. Kada ste posljednji put testirali svoj trenutačni rezervacijski motor ili web mjesto kako biste bili sigurni da funkcionira na svim ovim uređajima: iPhone, Android telefon, iPad, tablet, prijenosno računalo i više računalnih ekrana u rasponu od 1024px do 2736px i više?

  • Koliko potencijalnih korisnika i rezervacija gubite za svaki nepodržani uređaj?
  • Koliko se smanji profitna marža zbog gubitka izravnih rezervacija, dok popunite svoje krevete s on-line agencijama za putovanja?
  • Koristite li rezervacijske web-lokacije s cijenama za proviziju u rasponu od 12% do 30% ili ako upotrebljavate web-lokacije s provizijama od 8% ili manje?

Prije mobilnog doba nitko od ovih pitanja nije znao mnogo. Ali sada je od ključne važnosti razmotriti mobilni odgovarajući web dizajn u odabiru web stranica i pružatelja usluga rezervacija.

Tako je li vaš trenutni rezervacijski motor izgrađen pomoću mobilnog web dizajna? Više od 50% komercijalno dostupnih rezervacijskih motora ne funkcionira dosljedno na svim vrstama uređaja. IWBmob radi. Nudimo mobilni dizajn, što znači da će vaš rezervacijski sustav fleksibilno reagirati na sve vrste računala i uređaja, s naglaskom na mobilnim korisnicima. Uostalom, više od 25% svjetskih putovanja rezerviraju na mobilnim uređajima. I, mobilne rezervacije se povećavaju po stopi od 20% ili više svake godine u mnogim zemljama. S IWBmobom imate povjerenja da maksimalno povećavate rezervacije od svih korisnika.

IWBmob nudi ovo povjerenje, ali ne samo uz besprijekornu izvedbu na svim uređajima. Ona također pruža velike korisnosti korisnicima, posebno korisnicima mobilnih uređaja, pružajući najbolje moguće iskustvo. Pridržavamo se načela koja pojednostavljuju i poboljšavaju postupak rezerviranja. Za korisnike našeg novog rezervacijskog motora, iskustvo nadilazi gotovo sva suvremena rezervacijska mjesta.

  • Vodeća estetska mobilna mobilnost
  • Sučelje s vrlo osjetljivim senzorima
  • Pojednostavljeno korisničko iskustvo

Još niste registrirani?
Započnite

Je li vaš hotelski rezervacijski sustav ometao vaš rast izravnih rezervacija?

Kako znaš? Možda je vaš trenutni sustav rezervacija jedan od sofisticiranijih. Možda stvara rezervacije. No, ona promiče iste osnovne principe koji će maksimalizirati rezervacije? Evo prvih pitanja koja treba postaviti.

Kada prosječni kupac posjeti vašu web stranicu ili sustav rezervacije, odmah prepoznaju kako rezervirati s vama?

 Bed & breakfast web sustav mobilnih rezervacija
Zrakoplov kokpita

Trenutačno prepoznavanje je vrlo važno. Govorimo o prosječnim posjetiteljima vaše web stranice, a ne tehničkim IT stručnjacima. Na primjer, ako gledaju vaše sučelje za rezervaciju na svom telefonu (mali zaslon), i trebaju se zaustaviti kako bi shvatili što dalje, sustav rezervacija već nije uspio. To se naziva zagonetkom zrakoplova kokpita. Davatelj rezervacijskih sustava možda je izvrstan posao stvaranja sofisticiranog alata, ali vaši klijenti ne žele sofisticiranost. Razmišljaju o njihovom odmoru ili izletu. Trebaju samo jednostavnost i sigurnost. Ako gledaju na vaše sučelje kao da su nadzornu ploču kokpita u zrakoplovu, onda će brzo krenuti prema drugim mjestima za rezervaciju. Gubite kupca i rezervaciju.

Kada potencijalni klijenti posjete vašu web stranicu ili sustav rezervacija, suočeni su s preopterećenjem informacija?

 Bed & breakfast web sustav mobilnih rezervacija
Razgovor o preopterećenju informacija

Posjetitelji vaše web-lokacije trebaju biti u mogućnosti brzo kretati procesom rezervacije kako bi potvrdili njihovu rezervaciju. Prilikom rezervacije motora prisutni su više kalendara na stranici, šareni prikazi opcija i mnogo koraka prije potvrđivanja rezervacije, to se zove preopterećenje informacija. To dovodi do zbrke i frustracije. Kalendari bi trebali biti vidljivi na stranici samo kada ih korisnik odabere. Vaš gost bi trebao biti u mogućnosti potvrditi svoju rezervaciju u samo 3 - 4 klikova, maksimum. Prosječni korisnici ne žele prolaziti kroz dugačak niz opcija i izbora, i proći kroz više koraka, samo da bi došli do gumba za potvrdu. Zapamtite, to su putnici razmišljajući o svom putovanju, koji jednostavno žele jednostavno rezervirati. Ako prolaze kroz vaše sučelje kao da je aplikacija za posao, onda će brzo krenuti na druge web stranice za knjigu. Gubite kupca i rezervaciju.

IWBmob rješava te probleme

Naš rezervacijski motor optimiziran je za noćenje i doručak, pansioni, mali hoteli i smještaj svih vrsta. IWBmob osigurava maksimalnu zaradu i ne izgubite izravne rezervacije.

Naš novi mobilni dizajn prvi je elegantan i intuitivan.

IWBmob pruža jednostavan i jednostavan doživljaj rezervacije za sve vaše klijente. Kroz opsežna istraživanja i testiranje, riješili smo probleme preopterećenja informacija i zagonetke kokpita u zrakoplovu. Obratili smo se svim malim detaljima. Čak i potvrde e-pošte koje vaši gosti primaju sadrže iste principe dizajna, što je važno za korisnike mobilnih uređaja.

Kada potencijalni klijenti posjete vašu web stranicu, ostat će duže i osjećaju se sigurnijim s vama.

Želite pretvoriti što je moguće više posjetitelja na vašu web-lokaciju (konverzije = rezervacije). S IWBmob, oni neće biti obeshrabreni vašem rezervacijskom sustavu, a knjige drugdje. Ne možemo nadjačati koliko je to važno. Pogledajte naše demo kako biste vidjeli kako će IWBmob raditi na vašoj web stranici.

Ne zaboravite Facebook.

Ako još ne koristite motor za rezervaciju IWBmob na Facebook stranici, nedostaje vam besplatan način brzog povećanja vaše izloženosti. Možemo vam pokazati kako. Samo nas kontaktirajte.

Smanjite troškove za agencije za online rezervaciju (OTA) za 35% -70%.

Kada maksimizirate izravne rezervacije s vaše web stranice, svodite na minimum potrebu za online agencijama za rezervaciju (OTAs). IWBmob se brine za to. Zatim, kako biste doista ostvarili povećanje profitne marže, morate smanjiti troškove za vanjske rezervacije od agencija za online rezervaciju. S Bed Breakfast Traveler i našu zajednicu s više od 100 rezervacija web stranica, dobivate najniži trošak za rezervacije od globalnog lider u online B & B rezervacije hotela (trenutno 8% provizije). Ako još uvijek plaćate 12% -30% provizije za rezervacije web mjesta, počnite povlačiti natrag i pustite nas da obavimo posao za vas.

Pogledajte naše demo rezervacije

Ponekad slika vrijedi tisuću riječi. Svaki demo predstavlja početnu stranicu hotela B & B. Ovi demo ilustriraju snagu uistinu integriranog rezervacijskog motora na vašoj web stranici.

Demo # 1
Demo # 2

Napojni vrh:  Odaberite jedan od naših inovativnih dizajna web stranica za svoju hotelsku web stranicu ili nam se obratite uslugama dizajna web mjesta.

Saznajte više