BedBreakfastTraveler.com - Povećajte rezervacije s potpuno prilagodljivim, ali jeftinim i učinkovitim sustavom za rezervaciju noćenje i doručak i hoteli

Ostvarite dodatne rezervacije kod IWB Booking Enginea. Zamislite sustav rezervacije na svojoj web-lokaciji koji je pristupačniji, a još prilagodljiviji, od bilo kojeg drugog sustava rezervacija namijenjenih b & b, pansionima ili hotelima. Još bolje, povećajte zaradu pomoću našeg "najboljeg ekonomskog jamstva". Usporedi s bilo kojim drugim pružateljem usluga, provjerite naše demo.

Noćenje s doručkom

Zašto odabrati Instant World Booking za rezervaciju motora vaše web stranice?

Jednostavno, Instant World Booking nudi više prilagodbi za vašu web stranicu, fleksibilnost kod depozita i plaćanja klijenata te lakše postavljanje. I što je najvažnije, možemo pružiti jeftinije rješenje od bilo kojeg konkurentskog pružatelja usluga. Jamčimo to. Čak ćemo ga instalirati i za vas ako nemate web podršku.

Noćenje s doručkom sustav rezervacije web stranica

IWBmob je nova tehnologija koja mijenja igru

Naš novi dizajn, nazvan "IWBmob", je dizajn koji omogućuje korisnicima mobilnih uređaja najbolji mogući doživljaj. Ovaj novi dizajn nudi velike prednosti za vaše klijente. Za korisnike našeg novog rezervacijskog motora, iskustvo nadilazi gotovo sva suvremena rezervacijska mjesta.

  • Vodeća estetska mobilna mobilnost
  • Sučelje s vrlo osjetljivim senzorima
  • Pojednostavljeno korisničko iskustvo

Saznajte više o IWBmobu

Kako IWBmob povećava rezervacije?

Više od 50% komercijalno dostupnih rezervacijskih motora ne funkcionira dosljedno na svim vrstama uređaja. IWBmob radi. Nudimo mobilni dizajn, što znači da će vaš rezervacijski sustav fleksibilno reagirati na sve vrste računala i uređaja, s naglaskom na mobilnim korisnicima. Uostalom, više od 25% svjetskih putovanja rezerviraju na mobilnim uređajima. I, mobilne rezervacije se povećavaju po stopi od 20% ili više svake godine u mnogim zemljama. S IWBmobom imate povjerenja da maksimalno povećavate rezervacije od svih korisnika.

Još niste registrirani?
Započnite

Kako radi vaša rezervacija

IWB Booking Engine može se prikazati na vašoj web stranici na jedan od dva načina (ili oboje). Bilo koja metoda je uvedena sa samo jednom linijom koda. Imate potpunu kontrolu nad mjestom i izgledom vašeg rezervacijskog motora. Uz IWBmob, vaš će se rezervacijski motor savršeno prikazati na bilo kojem uređaju ili veličini zaslona. Imat ćete potpunu sigurnost da vaši klijenti mogu brzo rezervirati s vama prije nego što prijeđete na pretraživanje drugdje.

1. Jednostavna gumba za rezervacije
2. Widget za rezervaciju

Pogledajte naše demo rezervacije

Ponekad slika vrijedi tisuću riječi. Svaki demo predstavlja početnu stranicu hotela B & B. Ovi demo ilustriraju snagu uistinu integriranog rezervacijskog motora na vašoj web stranici.

Demo # 1
Demo # 2

Napojni vrh:  Odaberite jedan od naših inovativnih dizajna web stranica za svoju hotelsku web stranicu ili nam se obratite uslugama dizajna web mjesta.

Jamstvo za najbolju ekonomiju

Samo Instant World Booking nudi jamstvo "najbolje ekonomije". To znači da uvijek možete biti sigurni da dobivate najbolju vrijednost od svoje Booking Engine. Naša cijena je već na niskoj razini. No, ako trenutačno upotrebljavate ili razmišljate o nekoj drugoj usluzi za vaš Booking Engine, javite nam. Jamčimo da ćemo pružiti istu uslugu (i obično bolje) po nižoj cijeni. Ako se ne možemo podudarati s konkurentskom ponudom, besplatno ćemo vam poslati našu rezervaciju. Zašto ne povećati profitnu maržu danas?

Cijena

Fleksibilne opcije određivanja cijena za svaku razinu proračuna i usluge

Instant World Booking se specijalizirao za razvoj rješenja prilagođenih rezervacija za naše partnere. Priznajemo da potrebe, proračuni i sofisticiranost naših partnera u B & B-u jako variraju. Mi vam možemo pružiti cijene prilagođene vašim potrebama.

Što trebaš znati

Personalizirana integracija s vašom web lokacijom

Vaš rezervacijski motor potpuno je prilagodljiv i prilagođen vašoj web stranici. Čak i troškovi personaliziraju se s našim brojnim fleksibilnim opcijama, sve do mogućnosti nulte cijene. Pružamo besplatnu pomoć pri postavljanju i instalaciji.

Instant rezervacije

Gosti mogu odmah rezervirati s vaše web stranice, maksimizirati izravne rezervacije i profitabilnost vaše web stranice. Web stranice bez mogućnosti online rezervacije mogu izgubiti do 85% svojih posjetitelja. Ovi izgubljeni klijenti brzo krenu tražiti smještaj negdje drugdje.

Uključeno je upravljanje kalendarom

S našim jednostavnim i intuitivnim sučeljem upravljate cijenama, dostupnosti kalendara, minimalnim boravcima, promotivnim popustom, sezonskim cijenama itd.

Potpuna zaštita za "ne-emisije" (neuspješno doći) i otkazivanja

Nije dostupno od drugih pružatelja usluga, ova značajka povećava sigurnost vaših rezervacija uz zajamčene isplate depozita. Nikad više ne brinite o kasnim otkazima ili gostima koji se ne pojavljuju. Ova značajka jamči da ćete i dalje biti plaćeni za otkazane rezervacije.

Prikupiti iznos depozita

Samo Instant World Booking omogućuje vam odabir bilo kojeg iznosa pologa koji želite prikupiti od svojih kupaca, do 100%. Veći depoziti povećavaju sigurnost vaših rezervacija. I, kreditne kartice su potvrđene za svaku rezervaciju. Usporedi s drugim pružateljima usluga koji ograničavaju depozite na 10%.

Prikladne metode plaćanja

Ako odaberete trenutačnu naplatu depozita po potvrdi, želite jednostavno primiti sredstva. Nudimo više načina plaćanja koji olakšavaju primanje vaših sredstava u gotovo svakoj regiji svijeta.

Višejezični i višedjelni

Da biste uhvatili više rezervacija, morate ciljati veliku i raznoliku kupčnu bazu. Vaš rezervacijski sustav uključuje višejezične i višedjelne mogućnosti. Na taj način korisnici mogu vidjeti cijene i plaćanja u vlastitoj valuti te potvrditi njihovu rezervaciju na svom jeziku. To povećava povjerenje i smanjuje mogućnost zbrke zbog troškova.

Preuzmite gumb "Rezerviraj sada" na Facebooku

Facebook je vrlo važan za noćenje s doručkom i hotele. S više od 2 milijarde aktivnih mjesečnih korisnika, a godišnje raste za 15-20%, važno vam je također. Nabavite gumb Facebook 'book now' i povežite ga sa svojim IWB Booking Engineom. Ako vam je potrebna pomoć, možemo je i instalirati za vas.

Zadržite svoje omiljene usluge i softver treće strane

Za razliku od nekih pružatelja usluge, Instant World Booking ne zahtijeva da koristite naše recepcijske sustave, upravitelje kanala ili druge usluge upravljanja imovinom. Želimo samo povećati dobit i uštedjeti novac pomoću našeg rezervacijskog motora. Instant World Booking dobro funkcionira sa sustavima treće strane. I dalje možete koristiti sve vaše omiljene usluge i davatelje usluga.

Bez obaveza

Za sve naše mogućnosti rezervacija motora nema troškova postavljanja, bez plaćanja i bez obveze. Koristite ga kada želite.

Saznajte više o ostalim našim uslugama za B & B hotele.

Više usluga

Više od desetljeća Instant World Booking pomaže B & B-ima i hotelima poput vas, povećanjem profitne marže i uštedom novca s vodećim motorom za rezervaciju na svojoj web stranici. Izvadili smo nekoliko članaka iz naših arhiva. Objavljeni u 2007, ovi članci služe kao dokaz naše dugovječnosti i predanosti u služenju klijentima naših rezervacijskih sustava:

Arhivski članak 1 - Jednostavne online rezervacije s web mjesta za noćenje i doručak - prikupite do 100% plaćanja prilikom rezervacije
Arhivski članak 2 - Kako se nikad ne brinuti o ne-emisijama (kada se gosti ne pojavljuju u krevetu i doručku) i otkazivanja
Arhivski članak 3 - Prihvatite kreditne kartice izravno s internetske stranice za spavanje i doručak