BedBreakfastTraveler.com - Kirjaudu sisään saadaksesi lisää pikavarauksia B & B-hotellisi. Lue, miten palvelut voivat auttaa sinua varastonhallinnassa, moottorien varaamisessa, sosiaalisen median markkinoinnissa ja hakukoneen altistumisessa.

Rekisteröi omaisuutesi BedBreakfastTraveler.com. Se on täysin ilmainen! Palvelumme sopivat erinomaisesti B & B: ille, majataloille ja kaikentyyppisille hotelleille. Hanki listattu ja aloita heti online-varausten hankkiminen. Olipa omaisuutesi suuri tai pieni, katsele online-altistumisen kasvua kuin koskaan ennen.

Työskentele kanssamme, rekisteröidy, kirjaudu sisään aamiais- ja aamiaismahdollisuuteen, tarjoile omaisuuttasi

Riippumatta siitä, miten mittaat voittoja, Instant World Booking voi lisätä sijoitetun pääoman tuottoa (ROI) dramaattisesti. Näin voit: Instant World Booking veloittaa vain 8%: n palkkion online-varauksista, mikä on alin saatavilla tällä alalla. Luultavasti tiedät jo, että suurin osa online-palveluista veloittaa vähintään 12% -30%. Joten, vaikka käytät useita online-matkatoimistoja (OTA), voittomarginaali kasvaa jokaisesta varauksestasi BedBreakfastTraveler.com.

Aloittaa

Asianmukaisesti toteutettu markkinointistrategia voi kasvattaa B & B: n voittomarginaalia jopa 20% yhdellä vuodella. Tarvittavat online-työkalut sisältävät asianmukaisen varastonhallinnan, sosiaalisen median, kasvavan "kumulatiivisen" hakukoneen altistumisen ja online-palkkioiden vähentämisen. Katso tärkeimmät syyt siihen, miksi Instant World Booking-verkostossa oleva vapaa listaus aloitti näiden tavoitteiden saavuttamisen:

Lisätietoja


Palvelumme

Online-varaukset

Hanki lisää varauksia maailmanlaajuisesta markkinointiverkostostamme. Kasvuta voittomarginaaleja alhaisella 8%: n provisiolla. Vertaa useimpiin muihin varaussivustoihin, joissa veloitetaan vähintään 12% -30%.

Varauksen moottori

Parempi varausmoottori, joka on mukautettu sivustoosi. Reagoiva web-suunnittelu IWBmob-tekniikalla. Lue lisää "paras taloustieteen" takuusta ja katsele demoja.

Kanavanhallinta

Päivitä saatavuus ja hinnat yhdessä paikassa, samalla kun synkronoit kaikki varauskanavat samanaikaisesti. Yhdistä kymmeniin tärkeimpiin varaussivustoihin.

Video-markkinointi B & B-hotelleille

Video lisää asiakkaiden sitoutumista ja voi johtaa tulojen kasvuun 50% nopeammin. Se voi myös lisätä varauksia 80% B & B-hotellin verkkosivuilta. Tuotamme edullisia videoita hotellistasi.

Affiliate-ohjelmat Bed and breakfast -markkinointi

Kumppanuusohjelma

Ansaitse rahaa sivustosi avulla. Liity yhteen kumppaniohjelmistoon ja ansaitse rahaa sivustosi liikenteessä. Tutustu demoihimme ja aloita vain 10 minuutissa.

Bed & Breakfast -ketjut (ryhmät)

Hotelliketjuille ja B & B-ryhmille IWB tarjoaa mukautettuja varausratkaisuja. Ketjutilin avulla voit hallita kaikkia ominaisuuksiasi yhdellä tilillä.

Linkki meihin

Ansaitse rahaa yksinkertaisten affiliate-linkkien avulla. Käytettävissä kaikille, joilla on verkkosivusto tai sosiaalisen median tili, voit käyttää automaattisia linkkejä saadaksesi palkkiot lähetyksistä.