BedBreakfastTraveler.com - Lisää varauksia täysin muokattavilla, mutta halvalla ja tehokkaalla varausjärjestelmällä bed and breakfasts ja hotellit

Saada enemmän varauksia IWB Booking Engine -palvelun avulla. Kuvittele verkkosivustosi varausjärjestelmä, joka on edullisempi, mutta muokattavampi kuin mikään muu varausjärjestelmä, joka on suunniteltu majatalot, majatalot tai hotellit. Parempi vielä, lisää voittomarginaalia "parhaalla taloudellisella takuulla". Vertaa muiden tarjoajien kanssa, tutustu demoihimme.

Online-varaukset Bed & breakfast -verkkosivustolle

Miksi valita Instant World Booking verkkosivustosi varausominaisuudelle?

Yksinkertaisesti, Instant World Booking tarjoaa lisää räätälöintiä verkkosivustollesi, joustavuutta asiakkaiden talletuksilla ja maksuilla sekä helpompaa käyttöönottoa. Ja tärkeämpää, voimme tarjota halvemman ratkaisun kuin kaikki kilpailevat tarjoajat. Takaamme sen. Asennamme sen myös sinulle, jos sinulla ei ole verkkotukea.

Online-varaukset Bed & breakfast -verkkosivustolle

IWBmob on uusi pelinvaihtotekniikka

Uusi muotoilu, joka on nimeltään IWBmob, on herkkä muotoilu, joka tarjoaa mobiililaitteiden käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen. Tämä uusi muotoilu tarjoaa suuria etuja asiakkaillesi. Uusien varausjärjestelmien käyttäjien kokemus ylittää lähes kaikki modernit varauspaikat.

  • Johtava etumainen estetiikka
  • Erittäin reagoiva käyttöliittymä
  • Tehostettu käyttökokemus

Lisätietoja IWBmobista

Miten IWBmob lisää varauksia?

Yli 50% kaupallisesti saatavilla olevista varausmoottoreista ei toimi kaikissa laitteissa. IWBmob tekee. Tarjoamme mobiililaitteille suunniteltua muotoilua, mikä tarkoittaa, että varausmoottori vastaa joustavasti kaikentyyppisiin tietokoneisiin ja laitteisiin, ja se korostaa erityisesti mobiilikäyttäjiä. Loppujen lopuksi yli 25% maailmanlaajuisista matkavarauksista tehdään mobiililaitteille. Ja mobiilivaraukset kasvavat vuosittain vähintään 20 prosentilla monissa maissa. IWBmobilla luotat varmasti, että maksat kaikkien käyttäjien varaukset.

Ei vielä rekisteröity?
Aloittaa

Miten Booking Engine toimii

IWB Booking Engine voidaan näyttää sivustossasi kahdella tavalla (tai molemmilla). Kumpi tahansa menetelmä otetaan käyttöön vain yhdellä koodin rivillä. Sinulla on täysi määräysvalta varausympäristön sijainnista ja ulkonäöstä. IWBmobilla varausympäristösi tekee kaiken laitteen tai näytön koon. Sinulla on täydet luottamus, että asiakkaasi voivat varata nopeasti kanssasi, ennen kuin siirrymme etsimään muualta.

1. Yksinkertainen varauspainike
2. Booking Widget

Tutustu Booking Engine Demos -palveluun

Joskus kuva on tuhannen sanan arvoinen. Jokainen demo edustaa B & B-hotellisivua. Nämä demot havainnollistavat aidosti integroidun varausympäristön voimaa sivustossasi.

Demo # 1
Demo # 2

Tehon kärki:  Valitse yksi innovatiivisista verkkosivustoistamme omalle hotellisivustollemme tai ota yhteyttä sivuston suunnitteluun.

"Paras taloudellinen takuu"

Vain Instant World Booking tarjoaa parhaan taloudellisen takuun. Tämä tarkoittaa, että voit aina olla varma siitä, että saat parhaan hinnan varaustekniikasta. Hinnoittelumme on jo alhaisella tasolla. Jos kuitenkin tällä hetkellä käytät tai harkitset muuta palvelumme palvelua, ilmoita siitä meille. Takaamme, että tarjoamme saman palvelun (ja yleensä paremmin) halvemmalla hinnalla. Jos emme pysty vastaamaan kilpailevaan tarjoukseen, annamme sinulle varausmaksusi ilmaiseksi. Miksi emme lisää voittomarginaalia tänään?

Hinnoittelu

Joustavat hinnoitteluvaihtoehdot jokaiselle budjetille ja palvelustasolle

Instant World Booking on erikoistunut kehittämään yhteistyökumppaneiden omia varausmalleja. Tunnemme, että B & B-kumppaneiden tarpeet, budjetit ja hienostuneisuus vaihtelevat suuresti. Voimme tarjota asiakkaillemme yksilölliset hinnoittelut.

Mitä sinun tarvitsee tietää

Henkilökohtainen integraatio sivustollesi

Varausmoottori on täysin muokattavissa ja mukautettu sivustoosi. Jopa kustannukset on mukautettu monien joustavien vaihtoehtomuotojen avulla, nollaan kustannusvaihtoehtoihin asti. Tarjoamme ilmaisen asennus- ja asennusavun.

Pikavaraukset

Asiakkaat voivat varata heti verkkosivustoltaan, maksamalla suorat varaukset ja verkkosivustosi kannattavuuden. Verkkosivustot, joilla ei ole online-varausominaisuuksia, voivat menettää jopa 85 prosenttia kävijöistä. Nämä menetetyt asiakkaat siirtyvät nopeasti etsimään majoitusta muualla.

Kalenterin hallinta sisältyy

Yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla hallinnoit hintoja, kalenterin saatavuutta, vähimmäislepoja, myynninedistämistarkoituksia, kausittaisia ​​hintoja jne.

Täysi suojaus "Ei-näyttää" (saapumatta jättäminen) ja peruutukset

Ei ole saatavilla muilta palveluntarjoajilta, tämä ominaisuus lisää varaumiesi turvallisuutta takuuvarmasti. Älä koskaan enää huoli myöhästyvistä peruutuksista tai vieraista, jotka eivät näy. Tämä ominaisuus takaa, että sinulle maksetaan edelleen nämä peruutetut varaukset.

Kerää talletusmäärä

Vain Instant World Bookingilla voit valita minkä tahansa talletussumman, jonka haluat kerätä asiakkailta, jopa 100%. Korkeammat talletukset lisäävät varauksesi turvallisuutta. Ja luottokortit vahvistetaan jokaisesta varauksesta. Vertaa muiden tarjoajien kanssa, jotka rajoittavat talletuksia 10 prosenttiin.

Kätevät maksutavat

Jos valitset talletusten välittömän keräämisen vahvistuksen jälkeen, haluat saada varasi kätevästi. Tarjoamme useita maksutapoja, jotka helpottavat rahastojen vastaanottamista lähes kaikilla maailman alueilla.

Monikielinen ja monivaluutta

Jos haluat ottaa enemmän varauksia, sinun on kohdistettava suuri ja monipuolinen asiakaskunta. Varausmusiikkisi sisältää monikielisiä ja monivaluuttaisia ​​valmiuksia. Näin asiakkaat voivat nähdä hinnat ja maksut omassa valuutassaan ja vahvistaa varauksen omalla kielellään. Tämä lisää luottamusta ja vähentää sekaannusten mahdollisuutta kustannuksiin.

Hanki Facebook "Varaa nyt" -painiketta

Facebook on erittäin tärkeä aamiaismajoille ja hotelleille. Yli 2 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää, joka kasvaa vuosittain 15-20%, on tärkeää myös sinulle. Hanki Facebook "Varaa nyt" -painiketta ja liitä se IWB Booking Engineisi. Jos tarvitset apua, voimme jopa asentaa sen sinulle.

Pidä suosikki kolmannen osapuolen palveluita ja ohjelmistoja

Toisin kuin jotkut tarjoajat, Instant World Booking ei vaadi sinua käyttämään vastaanottojärjestelmiä, kanavahallintaamme tai muita kiinteistönhallintapalveluita. Haluamme vain, että voit kasvattaa voittoja ja säästää rahaa käyttämällä varausjärjestelmämme. Instant World Booking toimii hyvin kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa. Voit silti käyttää kaikkia suosikkipalvelusi ja palveluntarjoajasi.

Ei velvollisuutta

Kaikkien varausmallivaihtoehtojemme osalta ei ole asetuskustannuksia, maksuja eikä velvollisuuksia. Käytä sitä, kun haluat.

Lisätietoja muista B & B-hotellien palveluista.

Lisää palveluja

Instant World Booking on auttanut yli viiden vuosikymmenen ajan teidän B & B-hotellienne ja hotelleillasi lisäämällä voittomarginaaleja ja säästämällä rahaa verkkosivustollaan. Olemme vetäneet muutaman artikkelin arkistossamme. Julkaistuina vuonna 2007 nämä artikkelit palvelevat testamenttiamme pitkäikäisyydestämme ja sitoutumistamme palvelumme asiakkaillemme:

Arkiston artikkeli 1 - Helppo online-varaus aamiaishuoneesi verkkosivustolta - kerää jopa 100% maksu varauksenteon yhteydessä
Arkiston artikkeli 2 - Kuinka olla koskaan huolissasi ei-näyttää (kun vieraat eivät näy vuoteesi ja aamiainen) ja peruutukset
Arkiston artikkeli 3 - Hyväksy luottokortit suoraan sängyn ja aamiaisesi verkkosivuilta