BedBreakfastTraveler.com - for at hjælpe med at øge dit bed & breakfast eller salget af boutiquehoteller

Vi har de endelige værktøjer og tjenester, du har brug for for at vinde i 2023! Som partnere lykkes vi kun, når du vinder, og vi ønsker, at du skal vinde stort. Nu er det tid for dig at planlægge for fremtiden og for fornyet vækst. Det er tid til at evaluere din konkurrencedygtige strategi og skære omkostninger hvor det er muligt. Forbereder du dig på et stort comeback eller genåbner? Eller måske ønsker du at udnytte den vækst, du allerede har opnået i de senere år.

BnB hotel markedsføringsværktøjer

Nyt for 2023! Vi tilbyder disse uovertrufne tilbud til dig, vores B&B og hotelpartnere.

Her er hvad du skal gøre lige nu. Bed Breakfast Traveler (Instant World Booking) samarbejder tæt med B&B og hoteller for at udvikle strategier for vækst og specifikke handlinger, der øjeblikkeligt øger din fortjenstmargen. Evaluer de aktuelle eksterne tjenester, du betaler for, især software og online bookingtjenester. Ved, at mange online rejsebureauer (OTA'er) og softwareleverandører har steget priserne dramatisk i de senere år. Og de er ikke hensyntagen til din placering eller bestemte situation. Men nu er vi gået ind i en anden æra. Hos Instant World Booking har en af vores mottoer i de sidste 2 årtier været, at 'Teknologi altid skal reducere dine omkostninger'. Så her er hvad vi tilbyder dig:

Bookingmotorer

1.  GRATIS reservationsmotor
hvordan man kan øge salget af B & B-hotel

Perfekt til dit websted, sociale medier og meget mere.

Dette er ikke den typiske gratis version, der tilbydes af nogle virksomheder. Dette er vores full-service, Booking Engine, helt gratis for dig. Vent ikke! Dette tilbud er kun tilgængeligt i en begrænset periode.

IWBmob-reservationsmotoren fungerer bedre på mobile enheder og er let for brugerne. Og betalinger og indbetalinger er mulige. Øg øjeblikkeligt rentabiliteten på dit websted.

Lær mere

2.  Facebook "Book nu"
receptionen system bed & breakfast

Stort set nødvendigt for enhver B & B- og indkvarteringsvirksomhed: Facebook 'Book nu' -knappen.

Uden det opgiver du en af de vigtigste kanaler til direkte bookinger. Med det stiger dine reservationer og fortjenestemargen øjeblikkeligt. Vi opsætter dette for dig uden omkostninger, normalt på kun få timer.

Brug for hjælp til at oprette eller administrere din Facebook-konto korrekt? Vi kan hjælpe dig med styring af din side til din bedste fordel.

Kontakt os

Ejendom og kanalstyring

3.  To måneder GRATIS
BnB hotel markedsføringsværktøjer

Få 2 måneder gratis, når du køber mindst 2 måneders IWBFrontDesk.

IWBFrontDesk er vores receptionssystem (PMS) til bed & breakfast og hoteller af alle typer. Pris betydeligt billigere end konkurrerende software, nu kan du få yderligere 2 måneders gratis service med dit køb.

Prøv det! IWBFrontDesk har nu de ønskede funktioner, og de værktøjer, du har brug for til at administrere alle aspekter af din ejendoms operationer. Det er rent og enkelt interface er intuitivt at bruge. IWBFrontDesk integreres perfekt med IWBmob Booking Engine og nogle af de mest populære kanaladministratorer.

Kom igang

4.  Gratis kalender PMS Lite
hvordan man kan øge salget af B & B-hotel

Vores kalendersystem (PMS Lite) er gratis for dig at bruge. Plus, nu forbindes det gratis til vores Channel Manager.

Hos Bed Breakfast Traveler er vores kalendergrænseflade berømt for at være meget let, men alligevel ekstremt kraftfuld til B & B'er og hotelejendomme. Endnu bedre kan du bruge grænsefladen til at oprette forbindelse og synkronisere alle dine eksterne reservationssider med MyAllocator (medlemskab krævet). MyAllocator er en af de førende kanaladministratorer i verden. Vi kan starte opsætningen af din MyAllocator-konto. Og fordelene ved at bruge vores PMS Lite-interface er adskillige. Ingen bekymring for komplekse MyAllocator fejlkoder eller kanalsvigt. IWB håndterer dette for dig.

Kom igang

Online og sociale medier marketing

5.  Webstedsudvikling
receptionen system bed & breakfast

Du har brug for et nyt websted. Navngiv din pris!

Undersøgelser viser, at mere end 58% af B & B- og hotelwebsteder er forældede eller mindst 4 år gamle. Rejsende bruger gennemsnitligt 29,8 minutter på at se et B & B's websted, inden de foretager deres reservation. Og 77% af besøgende er i høj grad påvirket af kvaliteten af webdesign.

B & B-hoteller er derfor nødt til at give en overlegen websideoplevelse; en, der griber fat og holder rejsende opmærksom.

Vi udvikler et tilpasset, forreste websted til dit B & B eller hotel.

Her er den bedste del: Du navngiver din egen pris! Vent ikke. Dette er det optimale tidspunkt for at øge din markedsføringseksponering med et nyt websted. Se efter priser, så kontakt os.

Kontakt os

6.  Social media marketing
receptionen system bed & breakfast

Skab en ledende tilstedeværelse på Facebook og Instagram.

Forskning viser, at 60% af rejsemarkederne anser Facebook og Instagram for at være de mest effektive kanaler til at målrette mod nye målgrupper. Faktisk siger 84% af årtusindskabet, at de sandsynligvis planlægger deres egen rejse baseret på en andres sociale medieindlæg. Dette er bestemt et område, du har brug for at deltage i.

Sociale medier markedsføring handler ikke kun om udstationering. Du har brug for kurateret indhold og tekst. Og målretning og interaktion er afgørende.

Lad os evaluere din tilstedeværelse på sociale medier og tilbyde gratis anbefalinger. Vi administrerer også dit sociale medieopslag og markedsføring efter din anmodning. Vi arbejder altid inden for dit budget, garanteret.

Kontakt os

7.  Videoproduktion
BnB hotel markedsføringsværktøjer

Halv pris! Få en salgsfremmende video til dit bed & breakfast eller hotel i dag.

Video øger kundens engagement og kan føre til 50% hurtigere omsætningsvækst. Det kan også øge reservationer med 80% fra B & B-hotelwebsteder. Vi producerer overkommelige videoer af dit hotel.

Brug for mere overbevisende? Få det komplette sæt statistikker, og tjek vores demoer. Ja, du kan bruge mere, men hvorfor?

Lær mere

Flere tjenester