BedBreakfastTraveler.com
Hvordan Online Reservationer Arbejde på Bed Breakfast Traveler

Hvordan Online Reservationer Arbejde


Bed Breakfast Traveler er en af ‚Äč‚Äčover 100 hjemmesider i det populære Instant World Booking rejsenetværk. Online reservationer er sikre, hurtige og nemme med Instant World Booking. Lige så vigtigt, både bed & breakfasts og rejsende nyder at bruge vores service. Dette skyldes, at vi har udviklet et simpelt, men kraftfuldt sæt af værktøjer, der gør rejsebestillinger en enkel og billig oplevelse for alle.


2 gode måder at reservere


Vi tilbyder dig 2 gode måder at foretage din reservation online. For det første giver vores øjeblikkelige bekræftelsesmetode dig bekvemmeligheden og roen i at have en øjeblikkelig reservation. Vælg bare din bed & breakfast eller hotelophold, betal et lille depositum online, og det er det. Du modtager øjeblikkelig bekræftelse for din reservation. Vores øjeblikkelige forbehold har ry for at være et af de mest pålidelige og sikre reservationsmetoder i hele verden. For at komme i gang, skal du blot søge efter bed & breakfasts, der viser Book Instantly eller IWB.

Vi tilbyder også en anden fremragende metode til reservation. Dette er vores forespørgselsmetode reservation. Forespørgselsmetode forbehold er et unikt tilbud fra Instant World Booking, da de fleste forbeholdstjenester har begrænsningen til kun at tilbyde en reservation metode. Mens processen til bekræftelse af en online anmodning kan være hurtig, er det ikke så hurtigt som en øjeblikkelig bekræftelse. Da nogle bed & breakfasts og hoteller ikke holder en online kalender, der bruges til øjeblikkelig bekræftelse, tilbyder vi dig mulighed for at sende en online forespørgsel direkte til bed and breakfast. Dette giver os mulighed for at tilbyde mange hundrede unikke egenskaber, der ikke kan tilbydes til reservation overalt. Du har fordelen ved at søge mange flere bed & breakfasts, herunder nogle, der ikke kan reserveres på nogen anden tjeneste.

Så hvordan ved du hvilken metode man vælger? Når du søger på vores hjemmeside for indkvartering, skal du først se efter ejendomme, der viser Book Instantly eller IWB. Dette indikerer, at en ejendom er tilgængelig til øjeblikkelig bekræftelse online. Andre egenskaber vil vise online anmodning, hvilket indikerer at en ejendom er tilgængelig for at acceptere anmodninger indsendt via vores hjemmeside. Vælg de egenskaber, du er interesseret i, og følg vejledningen på skærmen for at foretage en reservation.

Vores system tilbyder mange små fordele. For eksempel kan du være interesseret i et bed & breakfast, der indeholder øjeblikkelig bekræftelse, og deres kalender returneres ikke tilgængelighed for dine specifikke datoer. I denne situation vil vores system tilbyde dig muligheden for at sende en online forespørgsel direkte til bed and breakfast. De vil gerne svare med tilgængelighed, hvis de har det, og er i stand til at imødekomme dig.


Sikker, hurtig og nem


Bed Breakfast Traveler tilbyder den største sikkerhed for reservationer foretaget på internettet i dag. Vores hjemmeside bruger Secure Sockets Layer-protokollen (SSL) med branchens højeste tilgængelige krypteringsnøglængde på 256 bit. Det betyder, at dine fortrolige oplysninger samt din kredit- eller betalingskorttransaktion er på det højeste niveau af privatlivets fred og sikkerhed globalt tilgængelig på internettet. Men sikkerhed betyder også pålidelighed. Tusindvis af bed and breakfasts stole på Instant World Booking for deres online reservation behandling. De ved, at vi er førende inden for online rejse teknologi, der leverer tjenester, som de ikke kan få fra andre udbydere. Disse tjenester omfatter ikke kun online forbehold, men også markedsføring og betalinger. Mange bed and breakfasts bruger vores bookingmotor og betalingssamlinger til at drive deres egne hjemmesider.


Hastighed er en vigtig overvejelse, når du laver rejseplaner. Du skal kunne søge hurtigt og pålideligt og derefter reservere de ønskede datoer med øjeblikkelig bekræftelse. Instant World Booking tilbyder alt dette og meget mere. Enkelhed er også vigtig for vores rejsende. At få de oplysninger, du har brug for, skal være nemme, og det er endnu nemmere at gennemføre din reservation. Når det kommer til online rejsesøgning, tilbyder vi en række forskellige måder at søge efter det logi, du vil have, lige på vores hjemmeside. Når du har fundet nogle steder, der interesserer dig, leverer vi oversatte oplysninger om hver ejendom på mere end et dusin sprog. Der er et stort antal billeder til rådighed for at vise dig præcis, hvad hver ejendom er som (vi tilbyder hver af vores egenskaber muligheden for at uploade en ubegrænset mængde fotos). Rejsevurderinger er også tilgængelige for at hjælpe dig med at beslutte.

Når du er klar til at reservere, er der ikke behov for komplicerede registreringer. Du behøver ikke engang et medlems-id. Når du bekræfter en reservation, beder vi dig om et par detaljer om din reservation. Du kan også indtaste din e-mail-adresse. Hvis du ikke tidligere havde et bruger-id, bliver din e-mail-adresse dit nye bruger-id, så du kan vende tilbage for at gennemgå detaljerne i din reservation.


For et kig på nogle websteder med regional eller unik smag, prøv www.gothostels.com , www.peruinstantbooking.com , www.centralamericainstantbooking.com , eller www.hosteltraveler.com .

BedBreakfastTraveler Links:    Bed Breakfast Traveler Hjemmeside  |   Support  |   Foreslå B & Bs  |   Søg B & Bs  |   B & B Bedømmelser  |   Skrive en anmeldelse  |   Gæst Log-in  |   Abonner på nyhedsbrev  |   Opsige abonnement   |  Følg os på Facebook   |  Følg os på Twitter   |  Følg os på YouTube   |  Følg os på Instagram
Brug af vores tjenester:    Vilkår & Juridisk  |   Sikkerhed og privatliv  |   Hvordan det virker  |   Indsend din Bed  |   Arbejde med os  |   Booking motor   |   Channel management   |   Affilierede programmer   |   Link til os   |   Ejendomsstyringssoftware   |   XML-feeds
Instant World Booking Global:    International Billige hoteller  |   International Billige vandrehjem  |