BedBreakfastTraveler.com - Forhøj reservationer med en fuldt tilpasset, alligevel billig og effektiv bookingmotor til bed and breakfasts og hoteller

Få flere reservationer med IWB Booking Engine. Forestil dig et reservationssystem på din hjemmeside, der er mere overkommeligt, men mere tilpasses end noget andet reservationssystem, der er designet til B & Bs, pensionater eller hoteller. Endnu bedre, øg din fortjenstmargen med vores "bedste økonomi" garanti. Sammenlign med nogen anden udbyder, tjek vores demoer.

Online bookinger til din bed & breakfast hjemmeside

Hvorfor vælge Instant World Booking for din hjemmeside reservationsmotor?

Instant World Booking tilbyder helt enkelt mere tilpasning til din hjemmeside, fleksibilitet med indbetalinger og betalinger fra kunder og lettere opsætning. Og vigtigere kan vi tilbyde en billigere løsning end nogen konkurrerende leverandør. Vi garanterer det. Vi installerer det selv for dig, hvis du ikke har websupport.

Booking motorer

IWBmob er en ny spilskiftende teknologi

Vores nye design, kaldet IWBmob, er et lydhørt design, der giver brugerne af mobilenheder den bedste oplevelse muligt. Dette nye design giver store fordele til dine kunder. For brugere af vores nye bookingmotor overgår oplevelsen næsten ethvert moderne bookingsted.

  • Ledende kant mobil æstetik
  • Ultra-responsive interface
  • Strømlinet brugeroplevelse

Lær mere om IWBmob

Hvordan øger IWBmob bookinger?

Mere end 50% af de kommercielt tilgængelige bookingmotorer virker ikke konsistent på tværs af alle enhedstyper. IWBmob gør. Vi tilbyder et mobil-første design, hvilket betyder, at din bookingmaskine vil reagere fleksibelt på alle typer computere og enheder, med vægt på mobile brugere. Efter alt bliver over 25% af verdensomspændende rejsebestillinger lavet på mobile enheder. Og mobilbookinger øges med en sats på 20% eller mere hvert år i mange lande. Med IWBmob har du den tillid, at du maksimerer forbehold fra alle brugere.

Endnu ikke registreret?
Kom igang

Hvordan fungerer din booking engine

IWB Booking Engine kan vises på din hjemmeside på en af ​​to måder (eller begge dele). Enten metode indføres med kun en enkelt kode. Du har fuld kontrol over placeringen og udseendet af din bookingmotor. Med IWBmob vil din bookingmaskine gøre perfekt på en hvilken som helst enhed eller skærmstørrelse. Du har fuld tillid til, at dine kunder kan bestille hurtigt med dig, inden du fortsætter med at søge andre steder.

1. Enkel reservationsknap
2. Booking Widget

Tjek vores Demo fra Booking Engine

Nogle gange er et billede værd at tusinde ord. Hver demo repræsenterer en B & B hotel hjemmeside. Disse demoer illustrerer kraften i en virkelig integreret bookingmotor på din hjemmeside.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Vælg et af vores innovative website designs til din egen hotel hjemmeside, eller kontakt os om hjemmeside design tjenester.

'Bedste økonomi' garanti

Kun Instant World Booking tilbyder en "bedste økonomi" garanti. Det betyder, at du altid kan være sikker på at modtage den bedste værdi fra din booking engine. Vores priser er allerede i branchen lav. Men hvis du bruger eller overvejer en anden service til din bookingmotor, så lad os det vide. Vi garanterer, at vi vil levere den samme service (og normalt bedre) til en lavere pris. Hvis vi ikke kan matche det konkurrerende tilbud, giver vi dig vores booking engine gratis. Hvorfor ikke øge din fortjenstmargen i dag?

Prisfastsættelse

Fleksible prisfastsættelsesmuligheder for hvert budget og serviceniveau

Instant World Booking har specialiseret sig i at udvikle tilpassede bookingmotorløsninger til vores partnere. Vi erkender, at vores B & B-partneres behov, budgetter og sofistikering varierer meget. Vi kan tilbyde prissætning tilpasset dine behov.

Hvad du behøver at vide

Personlig integration med dit websted

Din bookingmotor er fuldt tilpasset og tilpasset dit websted. Selvom omkostningerne er tilpasset med vores mange fleksible muligheder, nulkostnings muligheder. Vi tilbyder gratis opsætning og installation assistance.

Øjeblikkelig reservation

Gæster kan straks bestille fra dit websted, maksimere dine direkte bookinger og rentabiliteten af ​​dit websted. Websites uden online reservation kapacitet kan miste op til 85% af deres besøgende. Disse tabte kunder fortsætter hurtigt med at søge efter indkvartering andetsteds.

Kalenderstyring inkluderet

Med vores enkle og intuitive interface, administrer dine priser, kalendertilgængelighed, minimumsophold, salgsfremmende rabatter, sæsonpriser osv.

Fuld beskyttelse for 'No-shows' (manglende ankomst) og aflysninger

Ikke tilgængelig fra andre udbydere, denne funktion øger sikkerheden for dine forbehold med garanterede indbetalinger. Du skal aldrig bekymre dig om senlige aflysninger eller gæster, der ikke vises. Denne funktion garanterer, at du stadig vil blive betalt for disse annullerede reservationer.

Indsamle eventuelle indbetalingsbeløb

Kun Instant World Booking giver dig mulighed for at vælge det indbetalingsbeløb du ønsker at indsamle fra dine kunder, op til 100%. Højere indlån øger sikkerheden for dine forbehold. Og kreditkort er verificeret for hver booking. Sammenlign med andre udbydere, der begrænser indlån til 10%.

Praktiske betalingsmetoder

Hvis du vælger øjeblikkelig indbetaling af depositum ved bekræftelse, vil du gerne modtage dine midler bekvemt. Vi tilbyder flere betalingsmetoder, der gør det lettere at modtage dine midler i stort set alle områder i verden.

Flersproget og Multi-valuta

For at indfange flere reservationer skal du målrette mod en stor og forskellig kundebase. Din bookingmotor omfatter flersproget og multi-valuta kapacitet. Dette giver kunderne mulighed for at se priser og betalinger i deres egen valuta og bekræfte deres reservation på deres eget sprog. Dette øger tilliden og reducerer muligheden for forvirring over omkostningerne.

Få en Facebook 'Book nu' knap

Facebook er meget vigtigt for bed & breakfasts og hoteller. Med over 2 milliarder aktive månedlige brugere, og vokser med 15-20% hvert år, bør det også være vigtigt for dig. Få en Facebook 'Book Now' knap, og knyt den til din IWB Booking Engine. Hvis du har brug for hjælp, kan vi endda installere det for dig.

Opbevar dine yndlings tredjeparts tjenester og software

I modsætning til nogle udbydere kræver Instant World Booking ikke, at du bruger vores receptionssystemer, kanaladministrator eller andre ejendomsadministrationsydelser. Vi vil bare have dig til at øge overskuddet og spare penge ved at bruge vores booking engine. Instant World Booking fungerer meget godt med tredjepartssystemer. Du kan stadig bruge alle dine yndlingsydelser og udbydere.

Ingen forpligtelse

For alle vores muligheder for bookingmotor er der ingen opsætningsomkostninger, ingen betalinger og ingen forpligtelser. Brug det, når du vil.

Lær mere om vores andre tjenester til B & B hoteller.

Flere tjenester

I over et årti har Instant World Booking hjulpet B & Bs og hoteller ligesom dig ved at øge fortjenstmargenerne og spare penge med en førende bookingmotor på deres hjemmeside. Vi har trukket nogle artikler fra vores arkiver. Udgivet i 2007, tjener disse artikler som et testamente til vores levetid og engagement i at betjene vores bookingmotor kunder:

Arkivartikel 1 - Nem online reservationer fra din bed and breakfast hjemmeside - saml op til 100% betaling ved booking
Arkivartikel 2 - Hvordan man aldrig bekymrer sig om no-shows (når gæsterne ikke kommer op på din seng og morgenmad) og aflysninger
Arkivartikel 3 - Accepter kreditkort direkte fra din bed and breakfast hjemmeside