Williamsburg Sampler

Williamsburg Sampler

Williamsburg, Virginia - 922 Jamestown Road
$140 per nacht
$140 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

De Williamsburg Sampler Bed and Breakfast Inn is de mooiste 18de eeuw plantage koloniale stijl, in de City of Williamsburg's Architectural Corridor Bescherming District. Hoewel de herberg werd gebouwd in het jaar van de Bicentennial, dan vangt de vroege Amerikaanse geest van historische Colonial Williamsburg en zal onmiddellijk gewin uw liefde met haar warme sfeer, smaakvol decor, en fijn timmerwerk.

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bouwjaar: 1976
  • Gerenoveerd: 2004
  • Openbare classificatie: 3
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $140


Bed and breakfast voorzieningen

Het ontbijt is een prettige gebeurtenis op de Williamsburg Sampler Bed and Breakfast Inn. De buitengewone geur van vers gezette koffie en zelfgemaakte muffins zal zachtjes wakker maken voor een "Williamsburg Sampler Morning". In de Haan's Den met open haard en tinnen verzamelen, zal u aan met de andere gasten voor de ongehaaste beroemde volledige en heerlijke "Skip Lunch" ® ontbijt, elegant geserveerd op Fine China.

Voorzieningen op de kamer

Deze zes slaapkamer thuis complimenten die gelegen in het historische gebied en ligt op loopafstand.
De kamers dienen als prachtige replica van een elegante koloniaal huis met antiek, tin, en omlijst Amerikaans en Engels Samplers. De vier bedden kamers, waaronder suites met "Roof Top Tuin," zijn gezellig met rijst-gesneden, hemelbedden, koloniale decor, centrale lucht, en bad.

De romantische setting van de kamers zullen u verzekeren een rustige slaap. De twee Suite voelt u zich extra speciaal. De eerste kamer heeft een hemelbed (met ofwel een king of queen size bed) en 18e eeuwse koloniale decor, wingback stoel, premium kabeltelevisie en prive bad

Dan via openslaande deuren naar de tweede kamer met wingback stoelen, een natte bar wasbak en koelkast in een antiek stuk, open haard en de muur premium kabeltelevisie / videorecorder. Wederom via openslaande deuren en aan de "Top Roof Garden ', met uitzicht op de tuin, bos, en grapevine Arbor vallen hieronder.

Of kunt u de al even aangename kamer met vier-poster rijst gebeeldhouwd bed, 18de eeuw koloniale decor, wingback stoel, televisie en eigen badkamer voor $ 120, plus belasting. Dit huis is uniek dat het voldoet aan de Staat en Stad codes voor de veiligheid, met inbegrip van brandalarminstallaties en sprinklerinstallaties, smaakvol geplaatst zodat niet afleiden uit de totale betovering. De Williamsburg Sampler Bed and Breakfast Inn is een rookvrij milieu van herkomst dat de gasten kunnen genieten.


Beleid
Prijs details

$140 - 175 per nacht

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Plaats - Bed and breakfast

922 Jamestown Road
Williamsburg
City of Williamsburg
Virginia  US  23185

Breedtegraad: 37.2641, Lengtegraad: -76.72043