BedBreakfastTraveler.com
Rezervări on-line de lucru Cum de la Bed Breakfast Traveler

Rezervări on-line de lucru Cum de


Bed Breakfast Traveler este una dintre cele peste 100 de site-uri web, în ​​populara rețea Instant World Booking de călătorie. rezervări on-line sunt sigure, rapide și ușor cu Instant World Booking. La fel de important, atât în ​​pat & Micul dejun și călătorii se bucură, folosind serviciul nostru. Acest lucru se datorează faptului că am dezvoltat un set simplu, dar puternic de instrumente care fac rezervări de călătorie o experiență simplă și low-cost pentru toată lumea.


2 mari moduri de a rezerva


Noi va oferim 2 mari moduri de a face o rezervare on-line dumneavoastră. În primul rând, metoda noastră de confirmare instantanee vă oferă confortul și liniștea de a avea o rezervare imediat. Trebuie doar să selectați patul & amp tău; mic dejun sau cazare la hotel, să plătească un depozit mic on-line, și asta este. Primiți confirmarea imediată pentru rezervarea. rezervele noastre instant au reputația de a fi una dintre metodele cele mai fiabile și sigure de rezervare la nivel mondial. Pentru a începe, pur și simplu, uita-te pentru pat & Micul dejun care afișează instantaneu de carte sau IWB.

De asemenea, oferim oa doua metodă excelentă de a face rezervări. Aceasta este metoda de rezervare noastră solicitare. Rezervările metoda de solicitare sunt o ofertă unică de Instant World Booking, deoarece cele mai multe servicii de rezervare au limitarea de a oferi doar o singură metodă de rezervare. În timp ce procesul de confirmare a unei cereri on-line poate fi rapid, nu este la fel de rapid ca o confirmare instantanee. Din moment ce unele pat & mic dejun și hoteluri nu păstrează un calendar online, care este utilizat pentru confirmare instantanee, vă oferim posibilitatea de a depune o cerere online direct la pat & mic dejun. Acest lucru ne permite să oferim mai multe sute de proprietăți unice, care nu pot fi oferite spre rezervare oriunde altundeva. Aveți avantajul de a cauta mai multe pat & Micul dejun, inclusiv unele care nu pot fi rezervate pe orice alt serviciu.

Deci, cum stii care metoda de a alege? Atunci când căutați site-ul nostru pentru cazare, uita-te mai întâi pentru proprietăți care să fie afișate instantaneu de carte sau IWB. Acest lucru indică faptul că o proprietate este disponibil pentru confirmare instantanee on-line. Alte proprietăți va afișa Cerere on-line, ceea ce indică faptul că o proprietate este disponibil pentru a accepta cereri depuse prin intermediul site-ului nostru. Selectați proprietățile care vă interesează, și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face o rezervare.

Sistemul nostru ofera multe beneficii mici. De exemplu, ați putea fi interesat într-un pat & mic dejun, care oferă o confirmare instantanee, iar calendarul lor nu a returnat disponibilitatea pentru datele specifice. În această situație, sistemul nostru vă va oferi posibilitatea de a depune o cerere online direct la pat & mic dejun. Ei vor fi bucuroși să răspundă cu disponibilitatea în cazul în care acestea o au, și sunt în măsură să vă caza.


Sigur, rapid și ușor


Bed Breakfast Traveler oferă cea mai mare de securitate pentru rezervarile facute pe internet azi. Site-ul nostru foloseste protocolul Secure Sockets Layer (SSL) cu cea mai mare industrie lungime a cheii de criptare disponibile 256-biți. Aceasta înseamnă că informațiile confidențiale, precum și tranzacția dvs. de credit sau de debit, este la cel mai înalt nivel de confidențialitate și de securitate disponibile la nivel global pe internet. Dar, de asemenea, de securitate înseamnă fiabilitate. Mii de pat și mic dejun se bazează pe Instant World Booking pentru procesarea lor de rezervare on-line. Ei știu că suntem un lider în tehnologie de turism online, care oferă servicii de care nu se pot obține de la alți furnizori. Aceste servicii includ nu numai rezervări on-line, dar de introducere pe piață și plăți, de asemenea. Pat și mic dejun Mulți folosesc colecțiile noastre de motor rezervare și plată pentru a alimenta propriile site-uri web.


Viteza este un aspect important atunci când se face planuri de călătorie. Trebuie să fii capabil să caute rapid și fiabil, iar apoi își rezervă datele dorite cu confirmare instantanee. Instant World Booking ofera toate acestea si multe altele. Simplitatea este de asemenea important pentru călătorii noștri. Obținerea de informațiile de care aveți nevoie ar trebui să fie ușor, și completarea rezervării ar trebui să fie chiar mai ușor. Când vine vorba de călătorii de căutare on-line, noi oferim o varietate de moduri de a căuta pentru depunerea pe care doriți chiar pe site-ul nostru. Odată ce ați găsit unele locații care vă interesează, noi oferim traduse informații despre fiecare proprietate în mai mult de o duzină de limbi. O multitudine de fotografii sunt disponibile pentru a vă arăta exact ceea ce fiecare proprietate este ca (noi oferim fiecare dintre proprietățile noastre posibilitatea de a încărca o cantitate nelimitată de fotografii). Comentariile de călătorie sunt de asemenea disponibile pentru a vă ajuta să decideți.

Atunci când sunteți gata să rezerve, fără înregistrări complicate sunt necesare. Nici măcar nu au nevoie de un ID de membru. Atunci când Confirmăm o rezervare, vă vom solicita câteva detalii despre rezervarea. Puteți introduce, de asemenea, adresa de e-mail. Dacă nu ați avea un ID de utilizator înainte de a, adresa de e-mail va deveni noul cod de utilizator, astfel încât să puteți reveni pentru a revizui detaliile rezervarii.


Pentru o privire la unele dintre site-urile noastre cu sute de locuințe suplimentare unice, încercați www.hemispherehostels.com , www.peruinstantbooking.com , www.instantbackpackers.com , sau www.hosteltraveler.com .

BedBreakfastTraveler Link-uri:    Bed Breakfast Traveler Pagina principala  |   A sustine  |   Sugerați B & B  |   Căutați B & B  |   B & B Recenzii  |   Scrie o recenzie  |   Vizitator conectat  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alatura-te noua pe facebook   |  Alăturați-vă pe Google+   |  Urmați-ne pe Twitter   |  Urmăriți-ne pe YouTube   |  Urmați-ne pe Instagram
Folosind serviciile noastre:    Termeni și legi  |   Securitate și confidențialitate  |   Cum functioneaza  |   Trimiteți-vă Cazare Si Mic Dejun  |   Lucreaza cu noi  |   Rezervare motor   |   Gestionarea canalelor   |   Programe afiliate   |   Link către noi   |   Software de gestiune a proprietății   |   Fișiere XML
Instant World Booking Global:    International Hoteluri ieftine  |   International Pensiuni ieftine  |