€35 po noći
€35 po noći
Plaza Azul, Puerto del Carmen, Spain

Plaza Azul

Puerto del Carmen, Spain - Anzuelo, 19, Tias ( Lanzarote)

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Stan

Plaza Azul Apartmani su više nego jednostavne apartmana. Nudimo svakog pojedinog stvar potreba kupaca i zahtijeva.
Plaza Azul Apartmani nude s domaćinom usluga kao što su: bar, restoran, bazen, sunčana terasa, supermarket, 24 sata recepcija, praonica, igraonice i internet. Oni su smješteni u premijera turističko područje, kao što je to Puerto del Carmen u Lanzarote, samo nekoliko metara od mora i opsežne shopping i zabavu području s prijateljski i vrlo oprezni atmosferi.

 • Plaza Azul, Puerto del Carmen, Spain, Spain noćenje i doručak i hoteli
 • Plaza Azul, Puerto del Carmen, Spain, Scenic krevet & Doručak na slikovitim mjestima u Puerto del Carmen
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Stan
 • Stan sobe / jedinice: 64
 • Godina izgradnje: 1990
 • Renovirana: 2002
 • Javna klasifikacija: 2
Stan smještaj

Najniža dostupna cijena: €35

Stan
 • Prijavite se nakon: 2:00pm
 • Pogledajte prije: 11:00am

Stan sadržaji

24-h ispred desk Bar / salon bicikala Doručak (nadoplatu) rent Djeca dopuštene Mjenjačnica izraziti naplata Gameroom gay friendly ledomat Praona / sobar usluga Sastanak objekti višejezični osoblje Otvoreno 24 Sati bazen (otvoreni) Restoran na radnom mjestu Room service Sef Pušenje nije dozvoljeno Taxi služba Napon pretvarača

Sadržaji u sobama

Naše sobe imaju:
Spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica s kadom.
Terasa s namještajem, dnevni boravak s kaučom i SAT TV.
Dječji krevetić na upit unaprijed.
Također imamo:
Bazen, TV u svim sobama, restoran i bar.
Parking, supermarket, vrtovi, dnevni boravak i soba za sastanke.
Mjenjačnica, neposredna pogodba medicinske usluge medicinskog centra 1 km.
Bazen za djecu, podvodni ribolov, biljar, igre soba.
Otvoreno 24 sata dnevno

soba tipa:. Apartman (1 spavaća soba).
Broj osoba: 2 odrasle osobe + 2 djece ili 3 odrasle osobe + 1 dijete MAKSIMALNO

Balkoni Bide Kava / čaj maker Fax usluga kitchenettes Mikrovalna Film iznajmljivanje Hladnjak sef kutiju u sobi Sunčano, bez kupelji Pušenje sobe Telefon televizije (kabelska / satelitska) Wake-up pozivi


Susjedstvo

Uvjeti i odredbe od dobavljača (e): PLAZA Azul.
Ovdje je sažetak ključnih točaka kako bi lakše čitanje.
    * Preporučamo Vam da ponovo potvrditi Vaše rezervacije kod imovinu prije dolaska. To pomaže imovine u pripremi za vaš dolazak, odnosno. check-in vrijeme.
    * Nakon potvrde rezervacije, vi se slažete da plati nepovratni i neprenosiv depozit uz bilo koji booking pristojbe na snazi u vrijeme rezervacije. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje dobavljača (e) brine za ravnotežu koja će biti bilo zbog nas, ili po dolasku u smještaj. Puni detalji će biti savjetovano da vam tijekom postupka rezervacije.
    * Svejedno otkazivanja moraju biti direktno kod dobavljača u skladu sa svojim Otkazivanje politika (detaljno u njihovim uvjetima i odredbama), a kao savjetovao da ste prilikom rezervacije. Non-dolazak može rezultirati otkazom rezervacije i cijelu svoju primjenjivo otkaznih troškova može se primijeniti. Ukoliko član vaše stranke ne putovati, "nepovratnog" depozit plaćen ta osoba nije prenosiva na drugog člana svoje stranke.
    * Depoziti su nepovratna i ne prenosivih u slučaju otkazivanja ili izmjene vas rezervacije.
    * Svaki napor je je napravio kako bi se osiguralo da dobavljač (e) postupak Vaše rezervacije ispravno, iako u malo vjerojatnom slučaju problema proizlaze, naša odgovornost je ograničena na depozit plaćen samo.
    * Ocjena ocjena i gostiju prikazan na stranicama su agregirani mišljenja kupaca koji su rezervirali preko PLAZA Azul, ostao na smještaj i završena i vratio obrazac za povratne informacije da nam po njihovu odlasku.
Ovi uvjeti rezervacije primjenjuju se na sve rezervacije koje ste napravili s nama kao što je navedeno u više detalja ovdje.
Kopije ove uvjete i odredbe mogu se dobiti od nas na upit.
Vi svibanj odlučiti da se jedan ili više kupnja kod nas u isto vrijeme. U cijenu uračunati u ukupno za više od jednog booking uvijek će biti jednaka cijena koje se zaračunavaju zasebno za svakog pojedinca rezervacije. Svi aranžmani su dostupne za kupiti zasebno po istoj cijeni kao što su oni, kada više od jedne rezervacije je napravio. To znači da je bilo više rezervacija ne predstavljaju paket kao što je definirano u paket putnog, paket aranžmanima i paket aranžmana.
Reference na "vi" i "vaše" u ovim uvjetima rezervacije znači da sve osobe na ime rezervacije (uključujući i svatko tko je dodan ili zamijenjen na neki kasniji datum). "Mi" nas "i" naše "znači PLAZA Azul.
Španjolski zakon primjenjivat će se na našim dogovorom i na svaki spor ili zahtjev koji proizlazi između nas iz nje. Svaki takav spor ili zahtjev moraju baviti sudovi u Španjolskoj.
Preporučujemo vam da bi se osiguralo da dobavljač (e) uvjeti i odredbe su na Vaše zadovoljstvo prije rezervacije.
Cijene: Mi nastojati osigurati da sve informacije i cijene na našim web stranicama su točne, no povremeno mijenja i dolazi do pogrešaka i zadržavamo pravo korekcije cijena i druge pojedinosti u takvim okolnostima. Morate provjeriti trenutne cijene i sve ostale pojedinosti koje se odnose na aranžmane koje želite rezervirati prije nego što Vaše rezervacije je potvrđena. Zadržavamo pravo izmjene cijena neprodanih aranžmana u bilo koje vrijeme i ispraviti pogreške u cijenama potvrdio aranžmana.
Plaćanje: Nakon izrade rezervacije, vi se slažete da plati bespovratna depozit. Saldo troškova bilo koje rezervacije za smještaj se plaća se pružatelju usluge smještaja zajedno s plaćanjem u odnosu na troškove za bilo kakve dodatne usluge se naknadno ugovorene s pružateljem i, gdje je to primjenjivo, plaćanje davatelja usluga poreze i pristojbe navedene u smještajnom dobavljača odredbe i uvjete. Ravnoteža troškova bilo koje rezervacije bilo koje druge usluge, ili za smještaj ukoliko detaljni tijekom postupka rezervacije i savjetuje da u pisanom obliku, će biti plativ za nas ne manje od 35 dana prije datuma koji se usluge koje se trebaju pružiti. Ako ne napravite punu uplatu na vrijeme, dobavljač pitanju može tretirati vaše rezervacije kao otkazana od strane vas i nametnuti otkaza naplatiti (pogledajte Dobavljača uvjete za pune detalje).
Osim gdje je drugačije savjetovao ili navedeni u uvjete rezervacije od dobavljača u pitanju, sve ćete platiti iznos za nas bilo dogovora održat će se u ime dobavljača (e) u pitanju.
Rezervacije brojevi nalaze na Vašoj potvrdi treba navesti da dobavljač (ili više njih) u sve upite, otkazivanja ili izmjene rezervacije.
Otkazivanja i izmjene i dopune potvrđene rezervacije za vas
Ako morate otkazati ili izmijeniti potvrđene rezervacije, otkaza / izmjene i dopune troškova uglavnom će biti plativ. Iznos takvih troškova razlikuje se ovisno o vremenu Vaše obavijest otkaza dobila je od strane dobavljača (ih) prije polaska. Molimo provjerite dobavljača odredbama i uvjetima. Non-dolazak može rezultirati otkazom rezervacije i cijelu svoju primjenjivo otkaza svibanj biti primijenjena.
Ovisno o razlogu za otkaz, vi svibanj biti u mogućnosti vratiti tih troškova otkaza (manje važećim višak) u skladu s uvjetima svoje police osiguranja. Zahtjevi moraju biti direktno na osiguravajuće društvo u pitanju.
Svaka promjena na Vašu rezervaciju mora biti obaviješten i dogovorene s dobavljačem (e) u pitanju izravno, a na njihovu nahođenju.
Otkaz i izmjene i dopune potvrđene rezervacije od strane dobavljača (ih)
Mi ćemo vas obavijestiti čim je razumno moguće, ako je dobavljač treba donijeti značajne promjene u vašem potvrdio aranžmane ili ih poništiti. Također ćemo surađivati između vas i dobavljača u odnosu na bilo koji drugi aranžmani nude Dobavljač ali ćemo imati nikakve daljnje odgovornosti prema Vama.
Ponašanje: Vi prihvatiti odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ste vi ili bilo koji član vaše stranke. Cijeli plaćanja za bilo koje takve štete ili gubitka moraju biti plaćeni izravno na vrijeme da Dobavljač (ih). Ako to ne učini, biti ćete odgovorni za sastanak na sve zahtjeve donesena naknadno protiv nas (zajedno s vlastitim, a druga strana je puno i troškove odvjetnika) kao rezultat vaše akcije.

Točke interesa
 • Mirador Del Rio
 • Kuća-muzej SPOMEN Farmer
 • Puerto CALERO
 • Cueva De Los Verdes
 • SAN JOSE Castillo
 • Playa Blanca (PARROT plaža)
 • JAMEOS VODA
 • REEF
 • YAIZA
 • Kaktus Vrt
 • TIMANFAYA NACIONALNI PARK (požar PLANINA )
 • Orzola
 • Fundacion Cesar Manrique
 • Vinogradarsko područje (LA GERIA)
 • TEGUISE TRŽIŠTE

Politika
Detalji o cijeni

€35 - 60 po noći

Porezi: 5.00%
Ovdje prikazane cijene su bez poreza. Porez će biti dodan na vašu posljednju uplatu.

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCardAmerican ExpressMaestro UK

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Uvjeti i odredbe od dobavljača (e): PLAZA Azul.
Ovdje je sažetak ključnih točaka kako bi lakše čitanje.
    * Preporučamo Vam da ponovo potvrditi Vaše rezervacije kod imovinu prije dolaska. To pomaže imovine u pripremi za vaš dolazak, odnosno. check-in vrijeme.
    * Nakon potvrde rezervacije, vi se slažete da plati nepovratni i neprenosiv depozit uz bilo koji booking pristojbe na snazi u vrijeme rezervacije. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje dobavljača (e) brine za ravnotežu koja će biti bilo zbog nas, ili po dolasku u smještaj. Puni detalji će biti savjetovano da vam tijekom postupka rezervacije.
    * Svejedno otkazivanja moraju biti direktno kod dobavljača u skladu sa svojim Otkazivanje politika (detaljno u njihovim uvjetima i odredbama), a kao savjetovao da ste prilikom rezervacije. Non-dolazak može rezultirati otkazom rezervacije i cijelu svoju primjenjivo otkaznih troškova može se primijeniti. Ukoliko član vaše stranke ne putovati, "nepovratnog" depozit plaćen ta osoba nije prenosiva na drugog člana svoje stranke.
    * Depoziti su nepovratna i ne prenosivih u slučaju otkazivanja ili izmjene vas rezervacije.
    * Svaki napor je je napravio kako bi se osiguralo da dobavljač (e) postupak Vaše rezervacije ispravno, iako u malo vjerojatnom slučaju problema proizlaze, naša odgovornost je ograničena na depozit plaćen samo.
    * Ocjena ocjena i gostiju prikazan na stranicama su agregirani mišljenja kupaca koji su rezervirali preko PLAZA Azul, ostao na smještaj i završena i vratio obrazac za povratne informacije da nam po njihovu odlasku.
Ovi uvjeti rezervacije primjenjuju se na sve rezervacije koje ste napravili s nama kao što je navedeno u više detalja ovdje.
Kopije ove uvjete i odredbe mogu se dobiti od nas na upit.
Vi svibanj odlučiti da se jedan ili više kupnja kod nas u isto vrijeme. U cijenu uračunati u ukupno za više od jednog booking uvijek će biti jednaka cijena koje se zaračunavaju zasebno za svakog pojedinca rezervacije. Svi aranžmani su dostupne za kupiti zasebno po istoj cijeni kao što su oni, kada više od jedne rezervacije je napravio. To znači da je bilo više rezervacija ne predstavljaju paket kao što je definirano u paket putnog, paket aranžmanima i paket aranžmana.
Reference na "vi" i "vaše" u ovim uvjetima rezervacije znači da sve osobe na ime rezervacije (uključujući i svatko tko je dodan ili zamijenjen na neki kasniji datum). "Mi" nas "i" naše "znači PLAZA Azul.
Španjolski zakon primjenjivat će se na našim dogovorom i na svaki spor ili zahtjev koji proizlazi između nas iz nje. Svaki takav spor ili zahtjev moraju baviti sudovi u Španjolskoj.
Preporučujemo vam da bi se osiguralo da dobavljač (e) uvjeti i odredbe su na Vaše zadovoljstvo prije rezervacije.
Cijene: Mi nastojati osigurati da sve informacije i cijene na našim web stranicama su točne, no povremeno mijenja i dolazi do pogrešaka i zadržavamo pravo korekcije cijena i druge pojedinosti u takvim okolnostima. Morate provjeriti trenutne cijene i sve ostale pojedinosti koje se odnose na aranžmane koje želite rezervirati prije nego što Vaše rezervacije je potvrđena. Zadržavamo pravo izmjene cijena neprodanih aranžmana u bilo koje vrijeme i ispraviti pogreške u cijenama potvrdio aranžmana.
Plaćanje: Nakon izrade rezervacije, vi se slažete da plati bespovratna depozit. Saldo troškova bilo koje rezervacije za smještaj se plaća se pružatelju usluge smještaja zajedno s plaćanjem u odnosu na troškove za bilo kakve dodatne usluge se naknadno ugovorene s pružateljem i, gdje je to primjenjivo, plaćanje davatelja usluga poreze i pristojbe navedene u smještajnom dobavljača odredbe i uvjete. Ravnoteža troškova bilo koje rezervacije bilo koje druge usluge, ili za smještaj ukoliko detaljni tijekom postupka rezervacije i savjetuje da u pisanom obliku, će biti plativ za nas ne manje od 35 dana prije datuma koji se usluge koje se trebaju pružiti. Ako ne napravite punu uplatu na vrijeme, dobavljač pitanju može tretirati vaše rezervacije kao otkazana od strane vas i nametnuti otkaza naplatiti (pogledajte Dobavljača uvjete za pune detalje).
Osim gdje je drugačije savjetovao ili navedeni u uvjete rezervacije od dobavljača u pitanju, sve ćete platiti iznos za nas bilo dogovora održat će se u ime dobavljača (e) u pitanju.
Rezervacije brojevi nalaze na Vašoj potvrdi treba navesti da dobavljač (ili više njih) u sve upite, otkazivanja ili izmjene rezervacije.
Otkazivanja i izmjene i dopune potvrđene rezervacije za vas
Ako morate otkazati ili izmijeniti potvrđene rezervacije, otkaza / izmjene i dopune troškova uglavnom će biti plativ. Iznos takvih troškova razlikuje se ovisno o vremenu Vaše obavijest otkaza dobila je od strane dobavljača (ih) prije polaska. Molimo provjerite dobavljača odredbama i uvjetima. Non-dolazak može rezultirati otkazom rezervacije i cijelu svoju primjenjivo otkaza svibanj biti primijenjena.
Ovisno o razlogu za otkaz, vi svibanj biti u mogućnosti vratiti tih troškova otkaza (manje važećim višak) u skladu s uvjetima svoje police osiguranja. Zahtjevi moraju biti direktno na osiguravajuće društvo u pitanju.
Svaka promjena na Vašu rezervaciju mora biti obaviješten i dogovorene s dobavljačem (e) u pitanju izravno, a na njihovu nahođenju.
Otkaz i izmjene i dopune potvrđene rezervacije od strane dobavljača (ih)
Mi ćemo vas obavijestiti čim je razumno moguće, ako je dobavljač treba donijeti značajne promjene u vašem potvrdio aranžmane ili ih poništiti. Također ćemo surađivati između vas i dobavljača u odnosu na bilo koji drugi aranžmani nude Dobavljač ali ćemo imati nikakve daljnje odgovornosti prema Vama.
Ponašanje: Vi prihvatiti odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak uzrokovan ste vi ili bilo koji član vaše stranke. Cijeli plaćanja za bilo koje takve štete ili gubitka moraju biti plaćeni izravno na vrijeme da Dobavljač (ih). Ako to ne učini, biti ćete odgovorni za sastanak na sve zahtjeve donesena naknadno protiv nas (zajedno s vlastitim, a druga strana je puno i troškove odvjetnika) kao rezultat vaše akcije.

Mjesto - Stan

Anzuelo, 19, Tias ( Lanzarote)
Puerto del Carmen
Tías, Provincia de Las Palmas
Canarias (Canary Islands)
Spain  35510

Širina: 28.923, Dužina: -13.6542