€460 ανά διανυκτέρευση
€460 ανά διανυκτέρευση
Hotel Savoy, Florence, Italy

Hotel Savoy

Florence (Firenze), Italy - Piazza della Repubblica, 7

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Hotel

Βρίσκεται στην ιστορική πλατεία Piazza della Repubblica, κοντά στο ορόσημο Duomo, και μόλις βήματα μακριά από την κύρια μόδας σπίτια, μουσεία και γκαλερί, αυτή είναι η ιδανική βάση από την οποία να επισκεφτείτε τα βασικά αξιοθέατα αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κομψά διακόσμηση προσφέρει μια ευκαιρία να βιώσουν το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Φλωρεντία με τα υψηλότερα πρότυπα διαμονή, φαγητό και προσωπική εξυπηρέτηση συνώνυμο του Rocco Forte Hotels brand.

  • Hotel Savoy, Florence, Italy, Italy διανυκτερεύσεις και ξενοδοχεία
  • Hotel Savoy, Florence, Italy, Προσιτά posadas, συντάξεις, ξενοδοχεία, αγροτικά σπίτια και διαμερίσματα σε Florence
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Hotel
  • Hotel δωμάτια / μονάδες: 107
  • Ετος κατασκευής: 1893
  • Ανακαινισμένο: 2000
  • Δημόσια ταξινόμηση: 5
Hotel καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: €460

διπλό ενιαίο σουίτα

Παροχές δωματίων

Μονά και Δίκλινα: Η εσωτερική διακόσμηση όλα τα 107 δωμάτια έχει δοθεί μία τυπική ιταλική κομψό στυλ, επιλέγοντας κυρίως κεραμικά, αντικείμενα και υλικά. Σε όλο το ξενοδοχείο υπάρχουν όμορφα παρκέ πατώματα και μερικά δωμάτια διαθέτουν φυσικό ιστό χαλιά. Όλα τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με σύγχρονο ουσιαστικά εμφάνιση και την πλειοψηφία συμπληρώνονται από μοντέρνα γλυπτά και φωτογραφία μόδας. Όλα τα παράθυρα διαθέτουν διπλά τζάμια και ένα μεγάλο αριθμό δωματίων που διαθέτει μικρό μπαλκόνι, και όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με την εξατομικευμένη σύστημα θέρμανσης / ψύξης. Όλα τα μπάνια έχουν λευκό ή μπεζ μάρμαρο με διάφορα ψηφιδωτά. Άνετα walk-in ντουλάπες είναι επίσης διαθέσιμες στο 80% των δωματίων.

Η σουίτα Repubblica (1) - βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, ο βασιλιάς κρεβάτι Suite Repubblica παραβλέπει το αρχαίο πλατεία και έχει ένα τεράστιο άποψη για την Piazza della Repubblica. Η σουίτα περιλαμβάνει δύο μπαλκόνια, κλιματισμό, υπολογιστή-διεξόδους, φωνητικό ταχυδρομείο, δύο τηλεφωνικές γραμμές, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, ένα γραφείο και μια συσκευή φαξ (κατόπιν αιτήματος). Η σουίτα είναι Repubblica σύνδεσης σε Δίκλινο Deluxe δωμάτιο. Το μέγεθος είναι περίπου 65 τ.μ. (699, 67 SFT).

Executive Suites (5) - Όλα τα στελέχη έχουν Suites King Bed και είναι πάνω από την αρχαία και την πλατεία ή με την άποψη του καθεδρικού ναού και του τρούλο του Brunelleschi. Ορισμένα από αυτά έχουν μπαλκόνι. Όλες οι σουίτες περιλαμβάνουν κλιματισμό, υπολογιστή-διεξόδους, φωνητικό ταχυδρομείο, δύο τηλεφωνικές γραμμές, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, ένα γραφείο και μια συσκευή φαξ (κατόπιν ζήτησης), μερικές έχουν ξεχωριστό guest τουαλέτα. Το μέγεθος της Εκτελεστικής Suites είναι περίπου 45 τ.μ. (484, 39 SFT).

Classic Suites (3) - Όλες οι σουίτες μπορούν να Classic Twin ή βασιλιά κρεβάτι. Η διαφορά με την Executive Suites είναι ότι δεν έχουν συγκεκριμένη άποψη. Όλοι τους έχουν ένα ξεχωριστό guest τουαλέτα. Όλα Classic Suites περιλαμβάνουν κλιματισμό, υπολογιστή-διεξόδους, φωνητικό ταχυδρομείο, δύο τηλεφωνικές γραμμές, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, ένα γραφείο και μια συσκευή φαξ (κατόπιν αιτήματος). Το μέγεθος του Κλασικού Suites είναι περίπου 45 τ.μ. (484, 39 SFT).


Γειτονιά

Ένα ζεστό καλωσόρισμα σας περιμένει στο ξενοδοχείο Savoy στην καρδιά της Φλωρεντίας. Βρίσκεται στην ιστορική πλατεία Piazza della Repubblica, κοντά στο ορόσημο Dumo και μόλις βήματα μακριά από την κύρια μόδας σπίτια, μουσεία και γκαλερί, αυτή είναι η ιδανική βάση από την οποία να επισκεφτείτε τα βασικά αξιοθέατα αυτής της όμορφης και ιστορικής πόλης.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

€460 - 730 ανά διανυκτέρευση

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 10% και υπόκεινται &sigma

Διαθέσιμες εκπτώσεις

Ειδικές προσφορές και πακέτα που διατίθενται

Τοποθεσία - Hotel

Piazza della Repubblica, 7
Florence (Firenze)
Firenze, Provincia di Firenze
Toscana (Tuscany)
Italy  50123

Γεωγραφικό πλάτος: 43.77189, Γεωγραφικό μήκος: 11.25456

Πώς να πάτε εκεί

Με αυτοκίνητο, Φλωρεντία αεροδρόμιο είναι 20 λεπτά μακριά, ενώ το αεροδρόμιο Πίζα είναι μια ώρα μακριά? Ρώμης είναι κάτω από 2 ώρες μακριά από το τρένο, το κύριο εργοστάσιο έχει λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.