€90 ανά διανυκτέρευση
€90 ανά διανυκτέρευση
Casa Stella Marina, Praiano, Italy

Casa Stella Marina

Praiano, Italy - Via G.capriglione 123

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Bed and breakfast

  • Casa Stella Marina, Praiano, Italy, Italy διανυκτερεύσεις και ξενοδοχεία
  • Casa Stella Marina, Praiano, Italy, Το συνιστώμενο κρεβάτι & Πρωινά από ταξιδιώτες και πελάτες σε Praiano
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Bed and breakfast
  • Bed and breakfast δωμάτια / μονάδες: 6
  • Ετος κατασκευής: 2006
Bed and breakfast καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: €90

Δίκλινο Quad Quadriple Μονόκλινο Κανονικό Τρίκλινο
  • Έλεγχος μετά: 1:00pm
  • Ελέγξτε ξανά: 10:30am

Bed and breakfast ανεσεις

Παραλία Κήποι μη καπνιζόντων στάθμευσης (δωρεάν) Θρησκευτικές υπηρεσίες επί τόπου Το κάπνισμα επιτρέπεται

Παροχές δωματίων

A / C τον έλεγχο του κλίματος Μπαλκόνια Μπιντέ Φαξ υπηρεσίας Ευκολίες για ανάπηρους Mini-bar Θέα στο βουνό δωμάτια Ιδιωτικό λουτρό καπνίζοντες δωμάτια Τηλεόραση Τηλεόραση (καλωδιακή / δορυφορική)


Γειτονιά

Praiano, που βρίσκεται στην Ιταλία, στην περιοχή της Καμπανίας, που καταλαμβάνει το χαρακτηριστικό των παράκτιων amalfitana μεταξύ Positano και Conca dei Marini, σε δύο πλευρές των Thin αρχηγού. Έξι χιλιόμετρα από το Αμάλφι, Sorrento και από αχάτη Sant 'τους δύο κόλπους, όπου είναι δυνατό να θαυμάσετε τον κόλπο του Σαλέρνο και Νεαπόλεως Κοντά Lattari αναρτήσεις, ιδανικό για μια οικονομική ιταλική διακοπές

Σημεία ενδιαφέροντος
  • Μουσείο Βιβλίο-Αμάλφι

Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

€90 - 130 ανά διανυκτέρευση

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Πιστωτικές κάρτες αποδεκτές σε τοποθεσία: VisaVisa ElectronMasterCardPayPal

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Λειτουργία μέσω PayPal:

Τρόπος πληρωμής μέσω PayPal απλά κάντε κλικ πιο κάτω σε αυτήν τη σελίδα είναι τα λόγια τώρα και να πληρώσετε είναι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας από ό, τι θα διαβάσετε παρακάτω.

Πληρώστε με Mode Post:

Αν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής της προκαταβολής του 30% από τον κάτοχο της κάρτας είναι η μεταπληρωμή Vincenza Guarracino, ο αριθμός της κάρτας είναι: 4023 6004 2667 1162

Όλες οι κρατήσεις θα επιβεβαιωθούν μέσω e-mail ή με φαξ και η Booker ΝΑ 'ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ να εκτυπώσετε και να φέρετε μαζί σας νά αποδείξει η κράτηση. Η «ΑΣΤΕΡΙΑΣ COMING HOME θα ανατρέψει» το τμήμα που εναπομένει της τιμής.

  
Προϋποθέσεις σε περίπτωση Πολιτική ακυρώσεων:

Για ακυρώσεις κρατήσεων κατά τις 14 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, σε περίπτωση μη εμφάνισης και αναχωρήσεις νωρίς το πρωί για οποιοδήποτε, θα χάσετε το 30% κατάθεσή σας καταβάλλεται κατά την κράτηση, ως ποινή. Σε περίπτωση ακύρωσης που έχουν παραληφθεί με συστημένη επιστολή ή φαξ μέχρι 14 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, ο πελάτης δεν θα υπόκειται σε χρηματική ποινή.

Τοποθεσία - Bed and breakfast

Via G.capriglione 123
Praiano
Provincia di Salerno
Campania (Regione Campania)
Italy  84010

Γεωγραφικό πλάτος: 40.61271, Γεωγραφικό μήκος: 14.52278

Πώς να πάτε εκεί

Όπως και κερδίζουν έδαφος σε εμάς από aereoporto το Φιουμιτσίνο της Ρώμης: Από aereoporto το Φιουμιτσίνο της Ρώμης μέχρι το σταθμό του Όρους θα είστε σε θέση να κάνει χρήση των αμαξοστοιχιών του μητροπολιτικού που αναχωρούν κάθε ώρα, από το 7, 38 για να σταματήσει ώρες 22 , 08 χωρίς ενδιάμεσους. Δρομολόγια Metropolitan. Hour τρένα Ρώμη - Νάπολη και την επιστροφή.

Όπως και κερδίζουν έδαφος σε εμάς από το "Tiburtina" θα είστε σε θέση να καλύψουν τη διαφορά με την παράκτια Amalfitana, επίσης, μέσω των εταιρειών λεωφορείων της κοινωνίας "Marozzi» που πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για την άμεση Sorrento / Αμάλφι. Να ζητήσει από τον οδηγό για σταμάτησε την πιο γείτονα για να το σμαράγδι του ξενοδοχείου, το σπίτι είναι στην ίδια πλευρά του ξενοδοχείου, δίπλα με την παρούσα, πιο χαμηλά.

Λεωφορείο
Οι τοπικές σιδηροδρομικές
Ταξί
Αυτοκινήτων

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Νάπολη Capodichino αεροδρόμιο 90 χιλιόμετρα