€14 po noći
€14 po noći
Pangea People Hostel and Hotel, Berlin, Germany

Pangea People Hostel and Hotel

Berlin, Germany - Karl-Liebknecht-Straße 34
4.3   

3 Ukupne recenzije

 • Izuzetno čisto
 • Izuzetno sigurno okruženje
 • Izvrsne sobe
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Clean ... Clean, but that's it. The staff didn't care what so ever if it was quiet after 22.00 or not. They didn't seem to do anything about it. it was very very noisy on floor 5 and 6

Opis - Hostel

Potpuno novi PangeaPeople Hostel u Berlinu je otvoren novi hostel. Sve sobe su opremljene sa specijalno dizajniranim namještaja i elegantan zajedničke kupaonice nalaze se na katu. Hostel se nalazi pored poznatog Alexanderplatz. Samo u pješačka udaljenost od metro stanice, noćni život, znamenitosti

Pangea Hotel & Hostel u Berlin Mitte je novi hostel koja je otvorena svoja vrata u svibnju 2011. Sve sobe su opremljene sa specijalno dizajniranim kreveta, lockers, stolovi i sjedala. Stilski zajednička kupatila i tuševi su uvijek na istom katu. The hostel nudi najviše sigurnosti s lockers u sobama. SmartCard pristup sobe omogućuje gostima siguran i stalan pristup u zgradu. U cijenu je uključeno krevet linenk. Troškovi za internet samo 1 euro za 24h. Gosti mogu zadovoljiti međunarodne putnike u udoban i ugodan bar u kojem stranka ide na

. Pangea Hotel & Hostel je smješten u samom srcu Berlina uz poznate Alexanderplatz,. Samo u pješačka udaljenost od metro stanice, noćni život i znamenitosti, kao što su Hackescher Markt, Muzej otoka, Brandenburška vrata i Friedrichstraße. Sa Podzemna željeznica (U-Bahn) i vlak (S-Bahn) sve točke njemačkog glavnog grada se može doći brzo i udobno. Objekata nudi metro karte, kao što su grad ture i bicikl iznajmljuje za istraživanje grada.

 • Pangea People Hostel and Hotel, Berlin, Germany, Germany noćenje i doručak i hoteli
 • Pangea People Hostel and Hotel, Berlin, Germany, Ovog tjedna ponude za krevete & doručak u Berlin
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 80
 • Godina izgradnje: 1970
 • Renovirana: 2011
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: €14

Mixed spavaonica Quad Zasebni Twin
 • Prijavite se nakon: 3:00pm
 • Pogledajte prije: 11:00am

Hostel sadržaji

Sve sobe su opremljene sa specijalno dizajniranim kreveta, lockers, stolovi i sjedala. Stilski zajednička kupatila i tuševi su uvijek na istom katu.

24-satni front desk Bar / salon bicikala Doručak (nadoplatu) Djeca dopuštene Lift / lift gay friendly Grupa usluge Posteljina uključena višejezični osoblje Nema ograničenja 24 sata Sobe za pušače Taxi služba Tour / razgledavanje pomoć WIFI (uz nadoplatu)

Sadržaji u sobama

Sve sobe su opremljene sa specijalno dizajniranim kreveta, lockers, stolovi i sjedala. Stilski zajednička kupatila i tuševi su uvijek na istom katu.

Backpacker sadržaji elektronski ključ Hendikep objekti Glačalo / daska za peglanje otvaranja bez ključa Locker Non-smoking rooms Kupaonica WIFI


Susjedstvo

Pangea Hotel & Hostel je smješten u samom srcu Berlina uz poznati Alexanderplatz. Samo u pješačka udaljenost od metro stanice, noćni život i znamenitosti, kao što su Hackescher Markt, Muzej otoka, Brandenburška vrata i Friedrichstrae. Uz metro (U-Bahn) i vlak (S-Bahn) svim točkama njemačkog glavnog grada se može doći brzo i udobno. Objekti nudi metro karte, kao što su grad ture i bicikl iznajmljuje za istraživanje grada.

Točke interesa
 • Alexander Square (300m)
 • Kuća svjetskih kultura (700m)
 • Muzej otoka (1, 2 km)
 • Brandenburška vrata (2, 5 km)
 • Vlada Distrikta (3, 5 milja)
 • Checkpoit Charlie (3, 0 milja)
 • Frederick Street (3, 0 milja)
 • Televizijski toranj ( 500m)
 • Potsdamer Platz (2, 8 milja)
 • Central Station (3, 5 km)

Politika
Detalji o cijeni

€14 - 63 po noći

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCardMaestro UK

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Free otkaz prio 24 sata po dolasku

Mjesto - Hostel

Karl-Liebknecht-Straße 34
Berlin
Berlin (Land Berlin)
Germany  10178

Širina: 52.52576, Dužina: 13.41508

Kako doći tamo

Dolazak zrakoplovom
Od Schnefeld zračne luke: s aerodroma-Express (RE4, RE5) do Alexanderplatz u 20 minuta, uz S-Bahn (prigradski vlak) # S9 krenuli prema Westkreuz do Alexanderplatz stanice u 30 minuta
Iz Tegel Zračna luka: s 'TXL autobusom izravno Alexanderplatz u 35 minuta.
 
Dolazak vlakom
Iz Berlina Hauptbahnhof - 5 minuta, ili Zoologischer Garten - 8 minuta: Svi S-Bahn (prigradski vlak) na čelu linije istočno (S5 Strausberg Nord / S7 Ahrensfelde, Wartenberg / S9 Berlin-Schnefeld) do Alexanderplatz stanice.
Od Ostbahnhof - 5 minuta: Svi S-Bahn (prigradski vlak) na čelu linije zapadno (S5 Westkreuz / S7 Potsdam Hbf, Spandau / S9 Spandau) do Alexanderplatz stanice.

Dolazak automobilom
Autobahn: u smjeru "Zentrum / Mitte ', uzeti' Kaiserdamm 'izlaz i nastavite ravno prema' Kaiserdamm, Bismarckstrasse '. Na kružnom toku na 'Ernst-Reuter-Platz ", ravno prema' Strasse des 17. Juni ', pogon prošlosti' pobjede Stupac (kružnom) ravno prema 'Brandenburger Tor (Brandenburška vrata)' nastavlja prema 'Unter den Linden' - nastaviti ravno na "Karl Liebknecht-Straße-', na desnoj strani onda ćete vidjeti Park Inn Berlin-Alexanderplatz (u blizini televizijski toranj).

S i U-Bahn stanica Alexanderplatz
Bus: 100
Autobusni: 157
Autobusni: 200
Autobusni: 348
Tramvajske linije: 2
Tramvaj: 3
Tramvaj: 4
Tramvaj: 5
Tramvaj: 6
Tramvaj: 8
Tramvaj linije 15

Najbliža zračna luka: Tegel (9 milja)