The Wyman Hotel And Inn

The Wyman Hotel And Inn

Silverton, Colorado - 1371 Greene Street
$129 per nacht
$129 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Inn

Thuis te komen bij De Wyman Hotel & Inn, Silverton's mooiste upscale rookvrije Bed & Breakfast. U zult een prachtig contrast tussen de robuustheid van de San Juan Mountains en het comfort van de Wyman. Breng uw dagen wandelen, jeeping, mountainbiken, vissen of gewoon het bekijken van de majestueuze bergen; besteden uw nachten inweken in een van onze whirlpools

De ruimte
  • Eigendom type: Inn
  • Bouwjaar: 1902
  • Gerenoveerd: 1904
Inn accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $129


Inn voorzieningen

Elke ochtend, Costaricaanse koffie complimenten een gourmet ontbijt in onze Europese stijl ontbijtzaal. Onze gasten genieten van het verse fruit, warme huisgemaakte Wyman brood, en de zon gedroogde tomaten quiche, kersen pannenkoeken of andere gastronomische entre. Elke middag hebben we thee met zelfgebakken koekjes en wijn en kaas sociale uur

Voorzieningen op de kamer

Alle kamers beschikken over gans vaststelling dekbedden op de Queen of King size bedden, telefoons, televisies, videorecorders en, uiteraard, een eigen badkamer. Veel kamers hebben de vloer tot het plafond gebogen ramen met spectaculair uitzicht op de bergen en elk individueel ingericht met een-of-a-kind antiek. Vijf kamers hebben een 2 persoons whirlpools, ideaal voor een huwelijksreis of een romantische uitje, en een kombuis omgezet in onze binnenplaats is de ultieme luxe.


Beleid
Prijs details

$129 - 230 per nacht

Hoger op feestdagen en festivals

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Plaats - Inn

1371 Greene Street
Silverton
San Juan County
Colorado  US  81433

Breedtegraad: 37.81331, Lengtegraad: -107.6632

Hoe daar te komen

Overal .... We zijn gemakkelijk te vinden
Recht in de zuidwestelijke hoek van de Colorado, 50 mijl ten noorden van Durango en 24 mijl ten zuiden van Ouray. Wanneer kom je in het stadje Silverton, u bent op Greene Street. De Inn is op de hoek van Greene & 14e straat, tegenover het stadhuis.